Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hurtig-lasagne/ Aftensmad Familiefavoritter, Italiensk, Mad i fad og ovnretter, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Pasta

Nem og hurtig Lasagne

Nem og hurtig lasagne er ikke at sammenligne med min lækre langtidssimrede skønne lasagne – som er herlig til weekenderne og dage med god tid.

Denne opskrift på nem lasagne er derimod en hverdagsredning og en herlig en af slagsen. Perfekt til de dage, hvor det skal gå stærkt og tiden ikke er til simre og langtidshygge i køkkenet. For at få lidt cremet konsistens i lasagnen – som jo ellers opnåes ved at lade den simre længe – så har jeg  tilsat piskefløde og brugt friske lasagneplader for kortere bagetid.

Prøv også: min bedste opskrift på chili con carne >>

Nem og hurtig lasagne
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 løg, finthakket
  • 4 fed hvidløg
  • 3 gulerødder, groftrevet
  • 1 squash, groftrevet
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 30 g soltørrede tomater i olie, finthakkede
  • 40 g koncentreret tomatpuré
  • 1 spsk tørret oregano
  • 1 spsk tørret timian
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl piskefløde
  • sort peber, friskkværnet
  • salt
  • Derudover
  • 200 g friske lasagneplader
  • 125 g frisk mozzarella
  • 5 g smør, til formen
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Brun kødet i en gryde med olivenolie under omrøring ved høj varme.

Tilsæt grøntsagerne, hakkede tomater, soltørrede tomater, grøntsagsboullion, tomatpure, oregano og timian og grøntsagsbouillon.

Lad det simre uden låg i 5 minutter. Smag godt til med salt, peber og piskefløde.

Smør et ovnfast fad og fordel skiftevis sauce og lasagneplader, til der kan afsluttes med et lag sauce. Riv mozzarella i mindre stykker og fordel over lasagnen. Bag lasagnen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15 minutter.