Nachos Kylling nuggets


Knasende sprøde kyllingestykker med nachos panering er en sjov måde at twiste opskriften på kyllingenuggets og så er det tilmed en både nem og hurtig opskrift som giver et herligt resultat.
Hvis man har tid, så kan man med fordel lade kyllingestykkerne marinere natten over i kærnemælk inden de paneres og bages, de gør dem ekstra saftige og møre.
Den lækre dip på billedet er min klassiske guacamole rørt med et par spsk ekstra cremefraiche og et godt drys purløg fra haven. Et lille twist på opskriften, der smager ret godt!
Prøv også: opskrift på broccoli med parmesan >>
Nachos Kylling nuggets
- 225 g kyllingefilet, skåret i grove stykker
- 0,50 dl grahamsmel
- 1 æg, sammenpisket
- 100 g nachos, knust
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Ved kyllingestykkerne i grahamsmel, derefter i sammenpisket æg og tilsidst i de knuste nachos.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20 minutter.
Kyllingestykkerne kan også steges på panden i olie. Vend dem med jævne mellemrum og steg ved middelvarme til de er gennemstegte.
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Mange tak for den her opskrift! Super hverdagslækker og så hurtig at lave, at man lige kan nå den efter svømning ;) Min søn var stor fan. Vi dryssede lidt cheddar på toppen, da de kom ud, og det smagte også rigtig godt.
Hvor er det skønt at høre. Mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften :)
Årh det ser godt ud! Den opskrift må jeg prøve inden længe :)
Så skønt at høre! Rigtig god fornøjelse med den :)
Skal kyllingen ligge i kærnemælk fra foregående aften til aftensmaden skal laves dagen efter?
Ser vildt spændende ud ?
Ja, det kan den med stor succes, da det gør kødet virkelig lækkert mørt.
Kh AC
Glæder mig til at prøve denne opskrift, vi skal holde familie sommerhygge og faldt og denne nemme og anderledes måde, at servere kylling på. Har prøvet man af dine andre opskrifter og er aldrig blevet skuffet :) ;)
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og rigtig god fornøjelse med jeres familiearrangement ♡
Hvis det ikke skal være en snack, som det virker til, hvad vil du så foreslå at servere til? Ris, pasta eller andet?
Hej Kent,
jeg servere dem til aftensmad, gerne med tilbehør af fx ovnbagte kartofler skåret i både, gnavegrønt, dips, hummus, guacamole, majskolber eller lign
Kh AC
Halløjsovs, og tak for nogle gode opskrifter :)
Vi er begyndt derhjemme at bruge lårfileter i stedet for brystfileter. Der sidder lidt mere fedt på, så de bliver ikke så nemt tørre, når man steger dem.
Mange tak for din fine tilbagemelding. Det er dejligt at høre :)
Hvis man bruger kyllingefilet, skal man så stadig skære dem i stykker?
Skal det være grahamsmel, eller kan almindelig hvedemel bruges?
Hvis det er kyllingeinderfilet, så kan du fint bruge de hele stykker, kyllingebrystfilet plejer jeg at skære i passende stykker
Du kan godt bruge hvedemel
Kh AC
Det ser super lækkert ud!
Hvis kyllingestykkerne får lov at marinere i kærnemælk, vender du dem så direkte i grahamsmel efterfølgende?
Vender dem som regel i æg først, det gør dem ekstra sprøde.
Rigtig god fornøjelse
Kærlig hilsen
Ann-Christine