Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kyllingestykker-med-nachos/ Aftensmad Efterår, Familiefavoritter, Forår, Mexicansk, Nem Hverdagsmad, Sommer, Vinter

Nachos Kylling nuggets

Knasende sprøde kyllingestykker med nachos panering er en sjov måde at twiste opskriften på kyllingenuggets og så er det tilmed en både nem og hurtig opskrift som giver et herligt resultat.

Hvis man har tid, så kan man med fordel lade kyllingestykkerne marinere natten over i kærnemælk inden de paneres og bages, de gør dem ekstra saftige og møre.

Den lækre dip på billedet er min klassiske guacamole rørt med et par spsk ekstra cremefraiche og et godt drys purløg fra haven. Et lille twist på opskriften, der smager ret godt!

Prøv også: opskrift på broccoli med parmesan >>

Nachos Kylling nuggets
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT10M4
Ingredienser
  • 400 g kyllingefilet, skåret i grove stykker
  • 0,50 dl fuldkornshvedemel
  • 1 æg, sammenpisket
  • 100 g nachos, knust
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Ved kyllingestykkerne i mel, derefter i sammenpisket æg og tilsidst i de knuste nachos.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20 minutter.

Kyllingestykkerne kan også steges på panden i olie. Vend dem med jævne mellemrum og steg ved middelvarme til de er gennemstegte.