Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tacosuppe/

Tacosuppe

Lækker krydret tacosuppe med skønne toppings og fyldt med velsmag – og præcis så stærk som man bedst selv kan lide den. Undlad blot chili, hvis det ikke er sagen.

Styrken justeres til ift smag og behag og alle kan spise med! Som min datter, Julie, selv siger, så er suppe og lasagne altså en virkelig god måde at få børn til at spise grøntsager ;) – og det har hun ret i.
Det virker og med taco, nachos og cheddar ost, så kommer denne suppe lige frem til at virke som en smovset lækker aftensmad i burger/pizza/tacos genren.

Jeg variere selv tacosuppe med kylling, oksekød eller laver den som vegetarret uden kød – alt efter behov, smag og behag. Det hele er testet af og smager virkelig lækkert.

Prøv også: opskrift på lækker tex mex salat

PT30Mter

Tacosuppe

4 pers.    30 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 minutter
Fremgangsmåde

Sauter løg i en gryde med olie, ved middelvarme til de er klare.

Tilsæt derefter alle krydderierne, skrue op for varmen og kom kyllingestrimlerne i og brun dem godt under omrøring.

Tilsæt derefter bladselleri, squash, tomater, peberfrugt, hakkede tomater og grøntsagsboullion. Lad det simre under låg i cirka 10 minutter. Kom derefter bønner i gryden, kog op under omrøring og lad dem derefter simre med i yderligere 5 minutter.

Smag den lækre tacosuppe til med salt, friskkværnet sort peber, friskrevet limeskal og limesaft.

Serveres i skåle, toppet med avocado skåret i skiver, cremefraiche, friskrevet cheddar, koriander og groft knust nachos eller tacos.