Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/karrysdressing/ Dip, Pesto, Dressing og lign. Efterår, Forår, Sommer, Vinter

Karrysdressing

Hjemmelavet karrydressing er så lækkert og meget anvendeligt til både salater, sandwich og i madpandekager med godt fyld.

Jeg laver den gerne af en mellemstærk karry, og man skal smage godt til med den karry man har. Nogle er ret milde og smager ikke af meget, så skal der selvsagt en del mere til, for at dressingen smager af noget. Smagen udvikler sig lidt efter den er rørt. Så det er en god ide at røre den sammen og lade trække smag på køkkenbordet, så kan du smage den til igen inden servering.

Prøv også: opskrift på lækker cremefraiche dressing >>

PT5MPT5M4

Karrydressing

Tid i alt5 min.
Arbejdstid5 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 tsk karry, medium
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 tsk sukker
  • 0,50 øko citron, fintrevet skal og en smule saft
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør dressingen sammen med alle ingredienserne og smag karrydressingen godt til med mere salt, peber, citronskal, sennep, sukker og evt. mere karry alt efter smag og behag.