Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kylling-i-fad-med-honning-og-sennep/

Kylling i fad med honning og sennep

Jeg er temmelig vild med kombinationen af honning og sennep i mit køkken og bruger ofte den blanding i marinader, vinaigrette og lign.

Lige netop sådan en salat spiste vi til denne lækre ret med kylling og da honning, sennep og citron går igen i begge retter, så komplimentere de hinanden på allerbedste vis og der mangler ikke meget andet end lidt nye danske kartofler, vendt i smør og krydderurter (og så lidt sommer og solskin).

Min yndlingsvinaigrette til grønne salater består af honning, sennep, citronsaft eller æbleeddike og olivenolie rørt godt sammen og så ellers bare vendt rundt i en gang grønne salatblade. Lidt nødder og bær på toppen og så er den i vinkel! Det er SÅ nemt, og smager og ser tilmed ud, som om man har gjort sig lidt mere umage tidsmæssigt, end de få minutter det lige tog at lave den.

PT60M

Kylling med honning og sennep

Tid i alt60 min.
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 4 kyllingebryst med skind
  • 3 spsk honning
  • 3 spsk sennep
  • 1 øko citron, saften og lidt revet skal herfra
  • 4 stængler frisk rosmarin
  • 1 spsk smør
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Bland honning, sennep, citronskal, 2 kviste rosmarin og citronsaft sammen og vend kyllingestykkerne i marinaden.

Krydr med salt og peber og lad det stå på køl i minimum en halv times tid, gerne længere.

Smør et ovnfast fad med smør.

Anret kyllingen deri og sæt fadet i ovnen ved 175 grader varmluft i ca 30 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt.

Server med friske kviste rosmarin