Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kylling-i-fad-med-honning-og-sennep/ Aftensmad Familiefavoritter, Festmad, Forår

Kylling med honning og sennep

Kylling med honning og sennep er en skøn og virkelig nem hverdagsret, som snildt kan serveres til en dejlig weekendmiddag også – hvor man så blot kan opgradere på tilbehøret og servere et glas godt vin til.

Jeg er vild med kombinationen af honning og sennep i mit køkken og bruger ofte den blanding i marinader, vinaigrette og lign. Til en ret som denne servere jeg i hverdagene kartofler eller ris til – alt efter årstid. Det er en ret der kan gå til det meste.

Prøv også: skønne opskrifter på godt tilbehør til aftensmad >>

PT60MPT10M4

Kylling med honning og sennep

Tid i alt60 min.
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 4 kyllingebryst med skind
  • 3 spsk honning
  • 3 spsk sennep
  • 1 øko citron, saften og lidt revet skal herfra
  • 4 stængler frisk rosmarin
  • 1 spsk smør
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Bland honning, sennep, citronskal, 2 kviste rosmarin og citronsaft sammen og vend kyllingestykkerne i marinaden.

Krydr med salt og peber og lad det stå på køl i minimum en halv times tid, gerne længere.

Smør et ovnfast fad med smør.

Anret kyllingen deri og sæt fadet i ovnen ved 175 grader varmluft i ca 30 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt.

Server med friske kviste rosmarin.