Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kylling-i-fad-med-honning-og-sennep/ Aftensmad Familiefavoritter, Festmad, Forår

Kylling med honning og sennep

Kylling med honning og sennep er en skøn og virkelig nem hverdagsret, som snildt kan serveres til en dejlig weekendmiddag også – hvor man så blot kan opgradere på tilbehøret og servere et glas godt vin til.

Jeg er vild med kombinationen af honning og sennep i mit køkken og bruger ofte den blanding i marinader, vinaigrette og lign. Til en ret som denne servere jeg i hverdagene kartofler eller ris til – alt efter årstid. Det er en ret der kan gå til det meste.

Prøv også: skønne opskrifter på godt tilbehør til aftensmad >>

Kylling med honning og sennep
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT60MPT10M4
Ingredienser
  • 4 kyllingebryst med skind
  • 3 spsk honning
  • 3 spsk sennep
  • 1 øko citron, saften og lidt revet skal herfra
  • 4 stængler frisk rosmarin
  • 1 spsk smør
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Bland honning, sennep, citronskal, 2 kviste rosmarin og citronsaft sammen og vend kyllingestykkerne i marinaden.

Krydr med salt og peber og lad det stå på køl i minimum en halv times tid, gerne længere.

Smør et ovnfast fad med smør.

Anret kyllingen deri og sæt fadet i ovnen ved 175 grader varmluft i ca 30 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt.

Server med friske kviste rosmarin.