Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/stenbiderrogndip-med-chips/ Dip, Pesto, Dressing og lign. Fisk & Skaldyr, Påskefrokost

Stenbiderrogndip med chips

Lækker stenbiderrogndip med cremefraiche og purløg. Smag til med aromatisk citronskal, og friskkværnet sort peber.

Det er så lækker en dip at servere med saltchips til et godt glas tør hvidvin, men smager også fremragende med fx tynde skiver ristet surdejsbrød eller rugbrød.

Man kan også fint bruge stenbiderrogndip til at smøre på små stykker blinis eller brød, som toppes med stenbiderrogn og urter, som en fin lille hapser.

Prøv også: opskrift på hjemmelavet dip til chips >>

Stenbiderrogndip med chips
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M4
Ingredienser
  • 1,50 dl cremefraiche 18 %
  • 0,50 øko citron, lidt saft og fintrevet skal
  • 200 g stenbiderrogn
  • 1 dl purløg, finthakket
  • 0,50 dl flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 125 g kartoffelchips
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør cremefraiche, citronsaft, citronskal, salt og peber godt sammen til en ensartet creme. Rør halvdelen af stenbiderrogn og finthakket purløg i dippen og kom i en skål. Top med resten af stenbiderrognen, purløg og friskkværnet peber.

Server med fx saltchips