Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/3-x-hjemmelavet-dip-til-chips/

3 x hjemmelavet dip til chips

Hjemmelavet dip til chips er super nemt og lækkert at lave selv – der er så meget spøjst krims krams i pulverdips og disse hjemmelavede dip smager også meget bedre.

Tricket til de hjemmelavede dip til chips er løgpulver og hvidløgspulver. Det er to rimeligt nye ingredienser i mit køkken og jeg bruger det fx aldrig i min varme madlavning eller hvor jeg synes frisk løg er bedst. Men fx så ville disse sourcream & onion popcorn ikke kunne laves uden og lige sådan med disse dips, som hitter bedste med løgpulver og hvidløgspulver i stedet for finthakket løg.

PT10min

3 x hjemmelavet dip til chips

4 pers.     10 min
4 pers.
Ingredienser
  • Dild dip
  • 2 dl Creme Fraiche
  • 1 spsk løgpulver
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 1/2 dl finthakket dil
  • Salt og friskkværnet peber
  • Sour Cream & Onion dip
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 spsk løgpulver
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk finthakket forårsløg
  • Salt og friskkværnet peber
  • Paprika dip
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 tsk sød paprika
  • 1/2 tsk røget paprika
  • 1 spsk ketchup
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk løgpulver
  • salt og friskkværnet peber
Udskriv opskrift
10 min
Fremgangsmåde

Fremgangsmåden er noget så enkel og nem. Og den er den samme ved alle tre dip – rør sammen og smag til. Easy Peasy …

Husk endelig at smage til – skal der mere salt, krydderier, løgpulver eller lign i?

Mht creme fraiche, så har jeg helt bevist ikke skrevet % på. Der kan bruges alt fra 9-36 % og der kan også snildt blandes op med skyr, yoghurt naturel eller lign. Smagen vil selvfølgelig variere alt efter hvad man bruger, men intet er forkert og det er blot et spørgsmål og smag og behag – eller om hvad man lige har i køleskabet, der skal bruges.