3 x hjemmelavet dip til chips
Hjemmelavet dip til chips er super nemt og lækkert at lave selv – der er så meget spøjst krims krams i pulverdips og disse hjemmelavede dip smager også meget bedre.
Tricket til de hjemmelavede dip til chips er løgpulver og hvidløgspulver. Det er to rimeligt nye ingredienser i mit køkken og jeg bruger det fx aldrig i min varme madlavning eller hvor jeg synes frisk løg er bedst.
Men fx så ville disse sourcream & onion popcorn ikke kunne laves uden og lige sådan med disse dips, som hitter bedste med løgpulver og hvidløgspulver i stedet for finthakket løg.
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
3 x hjemmelavet dip til chips
- Dild dip
- 2 dl cremefraiche 18 %
- 1 spsk løgpulver
- 0,50 tsk hvidløgspulver
- 2 spsk frisk dild, finthakket
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Sour Cream & Onion dip
- 2 dl cremefraiche 18 %
- 1 spsk løgpulver
- 1 spsk citronsaft
- 2 spsk forårsløg, finthakket
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Paprika dip
- 2 dl cremefraiche 18 %
- 2 tsk sød paprika
- 0,50 tsk røget paprika
- 1 spsk ketchup
- 0,50 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk løgpulver
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåden er noget så enkel og nem. Og den er den samme ved alle tre dip – rør sammen og smag til.
Lad gerne de tre dips stå og trække lidt smag et kvarters tid og husk endelig at smage til om der skal mere salt, krydderier, løgpulver eller lign i
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Man kan vel godt lave den dagen foer, lad og sige for eksempel, en nytaarsfest?
Ja, sagtens
God fornøjelse og godt nytår
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine.
Tak for dine altid gode opskrifter. Glæder mig til at prøve dine dip-opskrifter.
Ang. opskriften på Sour Creme & Onion dippen. Jeg er usikker på hvad du mener med “1,50 citron, 1 spsk. citronsaft herfra”. Mener du at der skal citronskal fra 1,5 citron, og 1 spsk. citronsaft i dippen?
Venlig hilsen Lene.
Hej Lene
Det er rettet nu, så det står mere enkelt :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Prøver din paprika-dip, med lidt Philadelphia – mest fordi nu har jeg købt det.
Ellers laver jeg Baba Ghanouj (tja, det kan vist staves på flere måder)