Pil selv rejer med dilddressing


Pil selv rejer med dilddressing er rigtig hygge sommermad.
En stor skål med rejer på bordet, godt brød, koldt smør og en god rørt dilddressing er virkelig hyggeligt at samles om og det er hyggeligt at nippe, pille og arrangere sin mad sammen omkring bordet men snakken går.
Jeg servere gerne en kølig tør hvidvin eller en god flaske mousserende vin til og til mine børn et glas af min hjemmelavede hyldeblomstsaft med danskvand og isterninger.
Prøv også: opskrift på koldhævet flutes >>
Pil selv rejer med dilddressing
- Pil selv rejer
- 1 kg rejer med skal
- Dilddressing
- 1 dl cremefraiche 18 %
- 1 dl mayonnaise
- 2 dl frisk dild, finthakket
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
- Tilbehør
- 1 citron, i både
- 2 flutes
- 50 g smør
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Dild dressing
Rør creme fraiche, mayonnaise, dild, salt og peber sammen i en skål og smag til.
Pil selv rejer
Server i en skål, med en ekstra skål til rejerneskrald og små skylleskåle med citron
Serveres med godt brød og citron i både.
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Hej
Hvad ville du servere til hovedret en sommeraften. Hvis pil selv rejerne var til forret.
Mvh Katrine
Det kan være alt fra en bøf eller kylling på grillen til grillspyd, salater mv. Sandsynligvis ville vi grill, der er skønne opskrifter her: https://www.valdemarsro.dk/grill/ og servere gode salater og fx foccacia til.
Der er mange skønne sommersalater her: https://www.valdemarsro.dk/salat/
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hvor mange gram rejer vil du estimere, man har brug for til en forret til 4?
Kommer meget an på hvad du servere til – og efter. Men omkring 175-200 g til hver
Kh Ann-Christine