Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/aeg-og-spinat-med-sennepscreme-perfekt-til-morgenmad-og-brunch/ Brunch Franske retter, Studenterfester og studenterkørsel, Tapas, Tilbehør Aftensmad

Æg og spinat med sennepscreme

Her får I en nem og lækker opskrift på æg og spinat med sennepscreme og serranoskinke.

Den er et hit til langsomme hyggelige weekend morgenmåltider, og kan sagtens serveres til både en brunch eller frokost.

De små ovnfaste skål kan fyldes i fordejen med skinke, spinat og sennepscreme og så er det blot at slå et æg ud i skålen, lige inden de sættes i ovnen.

Prøv også: alle mine skønne opskrifter til brunch her >>

PT20MPT10M2

Æg og Spinat med Sennepscreme

Tid i alt20 min.
Arbejdstid10 min.
Antal2 pers.
Ingredienser
  • 2 æg
  • 2 skiver serranoskinke
  • 50 g spinat
  • 1 spsk dijon sennep
  • 1 spsk cheddar ost, friskrevet
  • 1 spsk parmesan, friskrevet
  • 2 spsk cremefraiche 18 %
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Beklæd to små  ovnfaste ramakiner med seranoskinke. Kom spinat ovenpå.

Bland sennep, de to oste, salt, peber og evt en spsk creme fraiche sammen og kom oven på spinaten.

Slå de to æg ud i en skål for sig og hæld dem forsigtigt oven på, uden at blommen går i stykker.

Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i omkring 15-20 minutter.