Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/morgenmad-med-skyr-og-granataeble-eller-en-sund-dessert/

Morgenmad med skyr og granatæble – eller en sund dessert

Rigtig godt nytår! Jeg håber I har fået en dejlig start på det nye år og havde en god nytårsaften.

Vi fejrede nytåret med min søster, svoger og niece. Traditionen tro havde vi bestilt en nytårsmenu udefra, i år havde Restaurant ET, Norsminde Kro og CANblau stået for menuen. Et virkeligt glimrende valg! Til børnene havde vi lavet en god jordskokkesuppe, det havde de nemlig selv bestilt. Vi havde den hyggeligste aften, med god mad, lækker vin, Bezzerwisser, bobler og snacks.

Det var ingen vild nytårsfest, naturligt nok med små børn og baby – så vi kom ikke så sent i seng = ingen hovedpine til os den første dag i det nye år. 1. januar blev i stedet en dejlig dag med løbetur, juleoprydning, hygge og leg. Hvem skulle have troet det kunne lade sig gøre for et par år siden ;) De sidste par dage, har jeg serveret denne lille anretning, som et supplement til morgenmaden. Nytårsmorgen fik den lige lidt ekstra sødme med hakket hvid chokolade.

Anretningen er helt enkel og jeg tænkte, at den måske kunne bruges som inspiration til en smuk og sund dessert her i januar, morgenmad eller eftermiddagshyggesnack.

PT10Mter

Morgenmad med skyr og granatæble

4 pers.    10 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
10 minutter
Fremgangsmåde

Rist hakkede mandler, havregryn og honning på en pande ved middelhøj varme til det får lidt farve.

Fordel i et glas, top med skyr eller græsk yoghurt, drys med granatæblekerner, pistaciekerner og evt lidt hvid chokolade.