Pasta med squash og hvidløg


Pasta med squash og hvidløg er en herlig og super enkel nem hverdagsret, som smager fantastisk!
Jeg servere gerne 1-2 lækre salater til retten, fx denne rucola salat og en skøn nem grøn salat, samt evt lidt grøntsagsstænger og andet grønt i mundrette stykker, som tilbehør.
Nemt og rart på de dage, hvor aftensmaden gerne må være tilberedt på nul komma fem, hvis dagen ellers er pakket med fritidsaktiviteter, leg, arrangementer og aftaler
Prøv også: flere opskrifter med squash her >>
Pasta med squash og hvidløg
- 400 g pasta
- 1 spsk olivenolie
- 1 løg, finthakket
- 4 fed hvidløg, finthakket
- 1 squash, evt 2 stk, skåret i tern
- 0,50 dl piskefløde
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
- Derudover
- 30 g pinjekerner
- 1 håndfuld frisk basilikum
Kog pastaen al dente, mens resten af retten tilberedes.
Rist pinjekernerne på en tør pande, til de får farve og sæt dem derefter til side.
Sauter squash på panden i olivenolie ved middelvarme til de lækre squashtern begynder at tage lidt farve.
Derefter tilsættes løg og hvidløg og sauter videre til løgene er bløde og klare.
Tilsæt piskefløde, som blot lige får lov at bruse op under omrøring.
Vend derefter den friskkogte pasta i retten og server retten rygende varm – med et drys friskkværnet sort peber, et nip flagesalt, basilikum og sprøde pinjekerner.
Hej,
kan man lave pasta med squash og hvidløg uden piskefløde? Jeg synes forresten, at retten ser virkelig lækker ud! :)
Kh Clara
Ja, det kan du sagtens gøre :)
hvordan er det med pinjekerner til de helt små? (14 mdr) går det?
Det kommer nok mest af alt an på barnet, hvordan de tygger og spiser generelt. Hvis du tænker dit barn kan få pinjekernerne galt i halsen, så er det endelig at hakke dem groft eller fint inden servering, alt efter behov.
Kh AC
Er det rigtigt at der kun skal 1/2 dl fløde i?
Ja, det er blot lige til at runde smagen af :)