Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pasta-med-squash/

Pasta med squash og hvidløg

Pasta med squash og hvidløg er en herlig og super enkel nem hverdagsret, som smager fantastisk!

Jeg servere gerne en eller et par lækre salater til retten, fx denne rucola salat og en skøn nem grøn salat, samt evt lidt grøntsagsstænger og andet grønt i mundrette stykker, som tilbehør.

Nemt og rart på de dage, hvor aftensmaden gerne må være tilberedt på nul komma fem, hvis dagen ellers er pakket med fritidsaktiviteter, leg, arrangementer og aftaler

Prøv også: flere opskrifter med squash her >>

PT15M

Pasta med squash og hvidløg

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g pasta
  • 1 løg, finthakket
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 1 squash, skåret i tern
  • 0,50 dl piskefløde
  • 1 spsk olivenolie
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 50 g parmesan, friskrevet
  • 1 håndfuld frisk basilikum
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente, mens resten af retten tilberedes.

Sauter squash på panden i olivenolie ved middelvarme til de lækre squashtern begynder at tage lidt farve. Tilsæt løg og hvidløg og sauter videre til løgene er bløde og klare.

Tilsæt piskefløde og lad det bruse op under omrøring. Smag godt til med salt og peber.

Vend den friskkogte pasta i retten og server rygende varm med et drys friskkværnet sort peber, basilikum og friskrevet parmesan