Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pastasalat-med-pesto/

Pastasalat med pesto og feta

Pastasalat med pesto, feta og soltørrede tomater er lækker som tilbehør til fx kyllingebryst, en grøn salat eller til en dejlig picnictur ud i det grønne i lunt vejr og solskin – flere af de dage, står højt på min ønskeseddel lige nu.

Den grønne og velsmagende pastasalat med pesto kan sagtens varieres med mere fyld alt efter smag og behag og den passer glimrende til madpakker og til mad til to dage – se flere tips under opskriften.

Prøv også: Min bedste broccolisalat >>

PT30M

Pastasalat med pesto og feta

Tid i alt30 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed1 dag
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g pastaskruer
  • 200 g pillede edamamebønner
  • 50 g soltørrede tomater
  • 50 g pinjekerner
  • 1 dl pesto
  • 125 g rucola
  • 1 avocado, skåret i tern
  • 70 g feta
  • 100 g parmesan, friskrevet
  • 1 rødløg, finthakket
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisning på emballagen.

Hæld frosne edamamebønner i det kogende vand med pasta, når pastaen er al dente og hæld derefter straks vandet fra pasta og edamamebønner. Lad pasta og edamamebønner dryppe af i en sigte.

Skær de soltørrede tomater i tynde strimler og udblød dem derefter i kogende vand.

Rist pinjekerner under omrøring på en tør pande, til de er gyldenbrune.

Vend pasta og edamamebønner godt sammen med pesto og soltørrede tomater. Vend derefter rucola, avocado, feta og parmesan i. Anret på en tallerken, skål eller i et fad og drys med pinjekerner.