Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/one-pot-pasta-med-spinat-og-aerter/

One pot pasta med spinat og ærter

One pot pasta med spinat og ærter er dejligt og forårslækkert.

Pastaen er et sommerhit, med friske ærter – men kan laves med frosne ærter og spinat året rundt og smager virkelig herligt. Der er masser af grøntsager i og så er det virkelig altid bare nemt og lækkert med det hele i en gryde og aftensmad på nul komma fem – fyldt med grøntsager og velsmag.

Nemt og lækkert til aftensmaden.

Prøv også: opskrift på vegetar lady og vagabonden pasta >>

PT30M

One pot pasta med spinat og ærter

Tid i alt30 min.
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g spaghetti
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 squash, groftrevet
  • 125 g spinat
  • 200 g ærter, frosne, eller friske
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 dl piskefløde
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • til servering
  • pinjekerner, ristede
  • 30 g parmesan, friskrevet
  • 1 øko citron, fintrevet skal
  • frisk basilikum, finthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en stor gryde.

Kog retten op, rør godt rundt i gryden og læg låget på.

Skru ned for varmen og lad det simrekoge i 10 minutter, til spaghettien er perfekt kogt – al dente, og med lidt bid i.

Server retten med ristede pinjekerner, parmesan, citron og basilikum.