One Pot Pasta med bacon og kylling


Nem og lækker aftensmad med en one pot pasta med bacon og kylling samt grøntsager og tomater. Den smager drøngodt!
Det smager fantastisk og er nemt og hurtigt at lave. Det er en sand hverdagsredning i min familie på de dage hvor der er fuld gang i fritidsaktiviteterne og arbejdslivet.
Man kan sagtens forberede retten i forvejen og have alle grøntsagerne gjort klar i en samlet beholder på køl, så er det lynhurtigt at tilberede aftensmaden.
Prøv også: min one pot pasta med tomat og chorizo >>
One pot pasta med bacon og kylling
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 2 kyllingebryst, skåret i strimler
- 400 g pasta penne
- 75 g bacon, sprødstegt og skåret i mindre stykker
- 2 løg, finthakkede
- 3 fed hvidløg, finthakkede
- 100 g cherrytomater, skåret i både
- 1 squash, groftrevet
- 2 tsk timian, tørret
- 1 tsk oregano, tørret
- 1 dl piskefløde, måske lidt mindre
- 1 tsk salt
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 50 g parmesan, friskrevet
- 1 håndfuld frisk basilikum, friske
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Kog grøntsagsbouillonen op og kom kyllingekødet i, skru ned for varmen og lad det simre i 10 minutter.
Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt rundt.
Læg låget på og lad det koge op. Rør godt rundt igen og læg igen låget overgryden. Lad det simrekoge svagt i 10-12 minutter, eller til pastaen er perfekt kogt.
Server retten med revet parmesan og friske krydderurter.
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Er bacon blandt resten af ingredienserne? Så den bliver kogt?
Under ‘Ingredienser’ listen står der.
“75 g bacon, sprødstegt og skåret i mindre stykker”
Ja, den stegte bacon skal med i gryden.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Vi får en meget “våd” udgave med 1 L bouillon – er der noget vi gør galt? Skal det simre uden låg? Smager nu stadig godt :)
Mvh Nina
Der kan være lidt forskel på hvor meget væde der er i squashen (og størrelsen på denne) men prøv blot at komme lidt mindre boullion i.
Kh Ann-Christine
Mangler der noget i beskrivelsen af fremgangsmåden ? Eller koger man kyllingen og smider resten i efter 10 minutter?
Det er helt som beskrevet i opskriften – først kylling og derefter resten af ingredienserne.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine