Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/one-pot-french-onion-pasta/ Aftensmad Familiefavoritter, Mad på budget, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Pasta, Vegetar

One pot french onion pasta

I kender måske fransk løgsuppe – og denne one pot french onion pasta er en lækker variant af den ret. En pastaret med bløde, karamelliserede løg med pasta, cremet ostesauce og smækfyldt med lækker smag. Varianter af denne opskrifter er gået viralt de sidste uger, og det forstår jeg godt for det er virkelig en lækker ret, og da jeg er vild med fransk løgsuppe måtte jeg selvfølgelig give mit bud på den lækre ret.

One pot french onion pasta er en rigtig god hverdagsret, som er nem og hurtig at tilberede og meget budgetvenlig. Den klassiske franske løgsuppe serveres med ostebrød, og her kommer jeg i stedet osten i retten for at jævne saucen, og resultatet er cremet og en virkelig smovset hyggeret.

Prøv også: opskrift på fransk løgsuppe >>

One pot fransk løg pasta
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT60MPT30M4
Ingredienser
  • 4 løg, halveret og i tynde skiver
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk timian, tørret
  • 1 dl hvidvin
  • 400 g pasta
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl piskefløde
  • 1 spsk balsamico
  • 175 g emmentaler, eller gruyere, groftrevet
  • 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • 15 g smør
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom løg i en gryde med olie og smør og sauter løgene ved middellav varme i 30 minutter. Rør jævnligt til løgene er bløde, søde og let karamelliseret.

Tilsæt hvidløg, timian og hvidvin, pasta, grøntsagsboullion og piskefløde. Rør det godt igennem i 5 minutter. Læg låg på og lad bring i kog.

Kog i cirka 10 minutter eller til pastaen er perfekt mør. Smag til med salt, friskkværnet peber og balsamico. Rør groftrevet ost i og rør godt igennem til osten er smeltet og saucen jævnet.

Server straks med et drys bredbladet persille og friskkværnet peber.