Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/butter_chicken/

Butter chicken

Her får I min opskrift på krydret butter chicken med ris, indisk salat og godt brød til. Mums!

Krydderierne i det indiske køkken har en stor stjerne hos mig. Kanel, kardemomme, karry,  garam masala, spidskommen og jeg kunne blive ved. Jeg er fan! Tikka chicken masala og indisk curry er blandt favoritterne og til listen er tilføjet denne butter chicken, som vi spiste i weekenden med sprød indisk inspireret salat, brød og ris til.

PT+60M

Butter chicken

4 pers.     +60 min.
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
+60 min.
Fremgangsmåde

Blend yoghurt, chili, nellike, spidskommen, kardemomme, gurkemeje, ingefær, garam masala, hvidløg og dåsetomater sammen til en lind sauce, som hældes over kyllingestykkerne. Lad kyllingen trække i min. 30 minutter i køleskabet – men gerne 2-3 timer.

Smelt smør og olie i en sauterpande. Sautér løgene til de bliver bløde og blanke. Tilsæt kylling, sauce og fløde. Lad det simre ved lav varme i 30-35 minutter, eller til kyllingen er mør og smag til med lidt salt og peber.

Server med indisk salat, naanbrød, kogte ris og koriander i rigelige mængder.