Mango Lassi


Mango lassi er perfekt til at slukke tørsten på en varm dag og så er det virkelig lækkert at drikke til indisk mad.
Jeg laver gerne sådan en til Johan og Julie, når vi spiser indisk mad – men mango lassi er også skøn bare som en dejlig eftermiddagsdrik.
Arbejdstid 5 min.
Antal 2 glas

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Mango Lassi
- 1 mango
- 1 spsk honning
- 1 knivspids salt
- 0,50 liter yoghurt naturel
- 1 tsk stødt kardemomme
- 10 isterninger
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Skær mangofrugten ud og kom alt frugtkødet i en blender sammen med isterninger, yoghurt, salt, honning og kardemomme.
Blend, til det er helt cremet og lækkert, og isterningerne er knust.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Det er noget galt med næringsindhold. Hvis man vælger 1 portion siger den at et glas giver 800 kvalitet. Hvis man vælger 4 portioner siger den 200 kcal per glas.
Tak for at gøre opmærksom på det, det tjekker vi op på fluks :)
Kh Ann-Christine
Skal lige anbefale at lave lassi med frisk chili, salt og koriander.
Det er mega mums og et godt supplement til de søde lassi’er.
Bh. Niels.
Hvilken fedtprocent skal yoghurten have?
Du kan blot bruge den du foretrækker, det bliver godt uanset.
Kh AC