Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/myntedip/

Myntedip med hvidløg og koriander

Denne lækre myntedip er skøn til det indiske køkken og smager virkelig skønt til alle retterne, uanset om der serveres tikka masala, samosa eller lign.

Tip: Prøv at vende myntedip i fintstrimlet spidskål og drys med ristede nødder, det smager virkelig skønt og er en nem og hurtig salat at servere til alle retter lige fra quinoadeller til indisk mad.

Prøv også: mine opskrifter til det indiske køkken >>

PT5M

Myntedip med hvidløg og koriander

Tid i alt5 min.
Arbejdstid5 min.
Antal4 pers.
Holdbarhed3 dage
Ingredienser
  • 2 dl græsk yoghurt 10 %
  • 2 håndfuld frisk mynte
  • 2 håndfuld frisk koriander
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 øko lime, saft og fintrevet skal
  • 1 tsk flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en blender og kør til det er en ensartet dip.

Smag til med mere salt, peber eller lime alt efter smag og behag.