Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/aloo-gobi/

Aloo Gobi – indisk vegetarret med kartofler og blomkål

Aloo Gobi er en skøn indisk vegetarret med blomkål og kartofler i den lækreste krydrede indiske måltid.

Nemt at lave og et dejligt mættende måltid, som kan spises som det er eller serveres sammen med ris, naan og måske en agurkedressing. Min opskrift på aloo gabi er ikke stærk, men herlig krydret – så mine børn spiser gerne med. Hvis man gerne vil have en mere varmende, stærk og krydret ret, så kom endelig en finthakket rød chili, lidt cayennepeber eller chiliflager i retten, alt efter smag og behag.

Prøv også: min bedste opskrift på blomkålscurry >>

PT30Mter

Aloo Gobi - indisk vegetarret med kartofler og blomkål

4 pers.    30 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 minutter
Fremgangsmåde

Forkog kartoflerne i letsaltet vand i 10 minutter, de skal ikke være helt færdige og møre.

Sauter løg, hvidløg, ingefær, spidskommen, koriander, gurkemeje og garam masala  i lidt olie på en stor pande, til løgene er klare og bløde.

Tilsæt hakkede tomater, kartofler og blomkål og lad det simre – gerne under låg – i 10 minutter eller til blomkål og kartofler er møre.

Smag til med salt, friskkværnet peber, fintrevet limeskal og limesaft. Server med et drys nigellafrø, koriander eller bredbladet persille og finthakket chili