Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/blomkaalscurry/

Vegetarisk Blomkålscurry

Blomkålscurry er en nem og lækker ret, som er super skøn i det vegetariske køkken og på de dage, hvor man gerne vil undlade at spise kød.

Min blomkålscurry er fyldt med mine favorit krydderier og alt afhængig af styrken på den karry der bruges, så kan retten laves dejlig mild og krydret eller mere varmende og spicy. Inspirationen til opskriften har jeg fået fra en lækker velsmagen blomkålscurry i en måltidskasse fra Simple Feast, som vi prøvede i sidste uge.
Opskriften på blomkålscurry er dog min helt egen, som jeg deler med jer her.

PT40M

Blomkålscurry

4 pers.     40 min.
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
40 min.
Fremgangsmåde

Varm krydderierne igennem på en tør pande ved høj varme under omrøring, til de begynder at dufte dejligt.

Skru ned til middelvarme, tilsæt olie, løg og hvidløg og sauter det ved middelvarme til løgene er klare og bløde.

Tilsæt røde linser, grøntsagsbouillion, hakkede tomater, kokosmælk. Rør godt rundt og lad det simre under låg i 20 minutter.

Tilsæt blomkål og lad blomkålen simre med i 10 minutter.
Smag til med salt, peber, citronskal og saft, samt yoghurt efter smag og behag.

Vend tilsidst frisk spinat i retten inden den serveres med raita-myntedressing, ris, salat og evt med rodfrugtchipstopping