Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mango-chutney/

Mango Chutney

Denne mango chutney er så lækker til indisk mad og det kan varmt anbefale at tilberede den lækre chutney selv.

Jeg variere gerne mine chutneys lidt fra gang til gang, men denne mango version er altså et hit – specielt til Kylling i Karry og alle de retter fra det indiske køkken, som der også efterhånden er en del af her på bloggen.

Den holder sig glimrende nogle uger på køl, hvis man kommer det i et skoldet rent glas og hvis man laver en meget stor portion, så kan det fryses ned.

Prøv også: lækker hjemmelavet naan brød >>

PT20M

Mango Chutney

3 dl    20 min.
3 dl
Ingredienser
  • 1 finthakket løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 mango, frugtkødet herfra, skåret i tern.
  • ½ chili, finthakket
  • ½ dl rørsukker
  • 1 tom vaniljestang
  • ½ tsk kardemomme eller kornene fra 2 kardemommekapsler
  • 3 spsk. æbleeddike
  • 1 dl vand
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Sauter løg og hvidløg i en gryde med olie til løgene er klare og møre.

Tilsæt resten af ingredienserne og lad det simre til chutneyen er mør og har den rette konsistens.

Serveres fx til indisk mad