Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mango-chutney/

Mango Chutney

Denne mango chutney er så lækker til indisk mad og oså bare til at spise til fx ost.

Jeg variere gerne mine chutneys lidt fra gang til gang, men denne mango version er altså et hit – specielt til Kylling i Karry og alle de retter fra det indiske køkken, som der også efterhånden er en del af her på bloggen.

PT20M

Mango Chutney

2-3 dl    20 min.
2-3 dl
Ingredienser
  • 1 finthakket løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 mango, frugtkødet herfra, skåret i tern.
  • ½ chili, finthakket
  • ½ dl rørsukker
  • 1 tom vaniljestang
  • ½ tsk kardemomme eller kornene fra 2 kardemommekapsler
  • 3 spsk. æbleeddike
  • 1 dl vand
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Varm olie op i en gryde og kom løg og hvidløg her i. Sauter let til løgene er klare og møre. Tilsæt resten af ingredienserne og lad det simre til chutneyen er mør og har den rette konsistens.
Serveres fx til indisk mad og kylling i karry.