Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mango-chutney/

Mango Chutney

Denne mango chutney er så lækker til indisk mad og det kan varmt anbefale at tilberede den lækre chutney selv.

Jeg variere gerne mine chutneys lidt fra gang til gang, men denne mango version er altså et hit – specielt til Kylling i Karry og alle de retter fra det indiske køkken, som der også efterhånden er en del af her på bloggen.

Den holder sig glimrende nogle uger på køl, hvis man kommer det i et skoldet rent glas og hvis man laver en meget stor portion, så kan det fryses ned.

Prøv også: lækker hjemmelavet naan brød >>

PT20M

Mango Chutney

Tid i alt20 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed3 dage
Antal1 portion
Ingredienser
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 mango, skåret i tern
  • 0,50 chili, finthakket
  • 0,50 dl sukker
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • 0,50 tsk stødt kardemomme
  • 3 spsk æblecidereddike
  • 1 dl vand
  • 1 spsk olivenolie
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Varm olie op i en gryde, kom løg og hvidløg heri og sauter let, til løgene er klare og møre.

Tilsæt resten af ingredienserne og lad det simre, til chutneyen er mør og har den rette konsistens.

Serveres fx til indisk mad

Opskriften giver ca 3 dl