Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kyllingefrikadeller/

Kyllingefrikadeller

Kyllingefrikadeller smager fantastisk, og de skønne deller bliver dejligt møre og er godt sammen med en masse lækre krydderier.

De kan serveres som de er, som alternativ til alm frikadeller og så er de også skønne i madpakker og som en del af en god klassisk tomatsauce og kødboller til spaghetti.

Her er de lækre kyllingefrikadeller smagt til med saftig squash, skønne soltørrede tomater og timian – det giver nemlig en ekstra herlig smag.

Prøv også: Opskrift på lækre kyllingelår >>

PT40M

Kyllingefrikadeller

Tid i alt40 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g hakket kylling
  • 0,50 squash, groftrevet
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk soltørrede tomater, finthakket
  • 1 tsk timian, tørret
  • 1 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Før alle ingredienserne sammen i en skål og lad farsen hvile i 30 minutter.

Form til flotte frikadeller og steg dem i smør på en pande til de er gennemstegte og lækre.

Kyllingefrikadeller kan også steges i ovnen på en bageplade i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15-20 minutter til de er gyldenbrune og gennemstegte. Vend dem gerne undervejs.