Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/paprikasauce/ Tilbehør Aftensmad

Paprikasauce

Hjemmelavet lækker paprikasauce er lækkert til både kyllingeretter og til andet kød.

Det er en super nem og enkel opskrift, som er en af den slags, som jeg med jævne mellemrum blot har mikset sammen uden at skrive en opskrift ned på den – men nu skulle det være – for jeg vil gerne dele den med jer. Paprikasauce er nemlig en skøn variation til bearnaisesauce og kryddersmør.

Prøv også: min opskrift på hasselback kartofler >>

PT10MPT10M4

Paprikasauce

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed2 dage
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 1 tsk smør
  • 1 tsk hvedemel
  • 1 dl mælk
  • 1 dl piskefløde
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk løgpulver
  • 2 tsk sød paprika
  • 1 knivspids karry, medium
  • 1 knivspids cayenne peber
  • 1 knivspids stødt spidskommen
  • 1 tsk worcestershire sauce
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Smelt smør i en gryde og pisk hvedemel i gryden med et piskeris.

Pisk straks efter mælk i og kog det op under omrøring og pisk resten af ingredienserne i – smag til med salt og peber og evt flere krydderier, tomatpuré og fløde efter smag og behag.