Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/salat-med-and/

Salat med and og mango

Denne salat med and og mango er en skøn måde at få spist and i en ret som ikke er så julet.

Andekød er nemlig super lækkert i salat – og denne salat er både velsmagende og let. Den er delvist vietnamesisk inspireret og delvist med de råvarer, der nu lige var til at skaffe og få fat i, i et almindeligt dansk supermarked.
Hvis du ikke har et confiteret andelår på lager, så er opskriften også god som restemad til at få brugt en rest andekød fra Mortens aften eller julemiddagen.

Prøv også: Min opskrift på Andebryst á l’ orange >>

PT30M

Salat med and og mango

Tid i alt30 min.
Arbejdstid20 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 250 g blandet salat
  • 2 confiteret andelår, eller 300 g tilberedt andekød
  • 4 forårsløg, i tynde ringe
  • 1 mango, skåret i skiver
  • 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
  • 1 håndfuld frisk mynte, blade
  • 1 rød chili, finthakket
  • 1 dl peanuts, grofthakket
  • Dressing
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 2 spsk mayonnaise
  • 3 spsk sød chilisauce
  • 1 spsk fishsauce
  • 1 tsk chiliflager
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Varm det confiterede andelår i en forvarmet ovn ved 225 grader i et ovnfast fad i cirka 20 minutter, til skindet er sprødt

Vend dressingen sammen, smag til og lad den trække, mens salaten tilberedes.

Vend salat og forårsløg med dressingen, og anret det på et fad hvorpå andekød fordeles, sammen med mango i strimler, krydderurter og peanuts.