Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/salat-med-and/

Salat med and og mango

Andekød er super lækkert i salat – og denne salat med and og mango er virkelig både velsmagende og en let ret. Jeg har lavet min salat med and, så den er delvist vietnamesisk inspireret og delvist med de råvarer der nu lige var til at skaffe og få fat i, i et almindeligt dansk supermarked og som mange af dem er basis i vores køkken.

Her er brugt en rest andekød fra Mortens aften, men den er jo også perfekt i slutningen af december med rester fra julemiddagen, eller man kan stege et andebryst eller et confiteret andelår – altsammen vil være virkelig lækkert i denne salat.
Prøv også: Min opskrift på Andebryst á l’ orange

PT15M

Salat med and og mango

2 pers.     15 min.
2 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Vend dressingen sammen, smag til og lad den trække, mens salaten tilberedes.

Steg det confiterede andelår efter denne opskrift, eller andebrystet efter denne opskrift – eller brug en rest andekød fra en helstegt and.

Vend salat og rødløg med dressingen, og anret det på et fad hvorpå andekød fordeles, sammen med mango i strimler, krydderurter og peanuts.

Tip: endnu bedre end peanuts, er usaltede jordnødder – men er de ikke til at få fat på i en butik nær dig, så er peanuts udemærkede.