Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-14/

Madplan uge 14

madplan-uge-14

Jeg er tidligt oppe hertil morgen og hygger i sofaen sammen med morgenfriske Johan. Tegnefilm, en bog, blog, billederedigering og lige om lidt også kaffe og hyggeskål med frugt og bær – det er super hyggeligt og jeg kan godt lide den her rare stilhed om morgenen og god tid til at nyde den smukke lyserøde solopgang. God tid til at vågne, inden vi laver lækkert morgenbord om et par timer.

Rigtig dejlig dag til jer 

Madplan uge 14

Mandag: mangosalat med quinoa, ingefær og chili – til Johan og Julie serverer jeg ris og mango hver for sig + lidt brød og råkostsalat

Tirsdag: Kyllingesuppe af hjemmelavet kyllingefond.

Onsdag: mini kartoffelpizzaer med capers og frisk mozarella – jeg laver lidt ekstra, så der også er til madpakken og på nogle af dem skifter jeg capers ud med oliven – det hitter nemlig hos os alle fire. De er lækre, også når de er kolde.

Torsdag: Tortilla med laks, mango og pistaciekerner – måske serveret også med mulighed for servering ala spidskålswrap.

Fredag: Quesadillas med guacamole – perfekt fredagsmad!

Lørdag: Salade Nicoise med lækker, lækker frisk tun og masser oliven. Igen så servere jeg delene hver for sig til børnene, med brød til, så er det et super måltid – også til dem. De spiser gerne både tun, æg, bønner og oliven, bare de selv kan tage hvad de har lyst til, fra små skåle.

Søndag: Fish n´ chips – eller kyllinge nuggets … de to opskrifter kan kombineres lidt, hvis man ikke lige er til de friterede fisk, men gerne vil have kartofler og masser af den dejlige sauce tartare.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
4 kommentarer
 • Fruen skrev:
  30. marts 2014 kl. 21:32

  Jeg er vild med din blog og du inspirerer rigtig meget til vores madlavning i vores lille familie, som også består af fire i alt. SÅ TAK FOR DET :-)

  Og må jeg så alligevel godt komme med en meget forsigtig anmodning. Jeg plejer med glæde at tjekke din blog dagligt, når mine små piger tillader mig 2 min eller 5 ved computeren – en lille pause med mig-tid. Men nu er der pludselig videoannoncer når jeg kommer ind på din side, som jeg ikke kan vælge fra. De tager måske nok kun 7 af mine sekunder, men det føles sådan lidt ‘lige på og hårdt’ – noget jeg ikke kan vælge fra, men er ‘tvunget til at se’ – hvis jeg altså vil læse din blog, og det vil jeg jo SÅÅÅ gerne. Jeg forstår virkelig godt, at der skal penge ind på din side af bordet osv. og alle andre tekstreklamer har jeg intet problem med (det er jo heller ikke noget jeg vil/skal blande mig i). Når jeg så alligevel skriver her er det bare fordi, at de der videoer er lidt svære at have med at gøre netop fordi man ikke kan gøre andet end at kigge med, hvis man ‘vil se med her på bloggen’.
  Måske har du allerede overvejet for og imod mht. de små filmklip, og jeg vil slet ikke komme med et ‘surt opstød’, for det er det ikke. Jeg er vild med din blog og dine skriverier….

  Rigtig god uge til dig og dine :-)

  • Ann-Christine skrev:
   31. marts 2014 kl. 07:24

   Tusind tak for din søde hilsen – jeg er rigtig glad for at høre at du er glad for min blog.
   Tak for din feedback! Jeg overvejer meget for og imod på alle annoncer. Videoen er lige nu indstillet til kun at skulle blive vist en gang i døgnet og må max vare 5 sekunder, før den kan lukkes igen.

   Rigtig god dag og skøn ny uge til dig også :)
   Kh Ann-Christine

 • Line skrev:
  31. marts 2014 kl. 09:43

  Godmorgen,
  jeg var lige på vej herind for at skrive et lille hip om alle dine reklamer – og så, at der allerede var en, der havde gjort det. Jeg læser normalt gerne din side, men er ved at opgive efterhånden; dit budskab forsvinder i alle dine reklamer, ikke kun den lille film, men også “spam” fra telmore, zalando og lign. forstyrrer helhedsindtrykket og gør mig bare irriteret og så er jeg væk fra din side igen. Ærgerligt.

  • Ann-Christine skrev:
   31. marts 2014 kl. 10:24

   Ja, det er da ærgeligt, hvis du har det sådan – men det er det som pt gør, at jeg kan leve af det.
   Tak for din feedback