Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-2/

Madplan uge 2

madplan_uge_2

Alting gik lige op i ferie og nytårsløjer med den sidste uges madplan, så jeg glemte helt at oploade den til bloggen i sidste uge. Men planen er bestemt at madplanerne også fortsætter i det nye år.

De sidste par dage tilbage på hjemmekontoret efter ferien, er gået med planlægning af en masse nye opskrifter til januar og februar og med en længe ønsket ændring af mit opskriftindex. Alle opskrifter er nu samlet på én side i toppen af bloggen, hvilket gør det så meget mere enkelt for mig, at opdatere den (det sker nemlig manuelt). Der er desuden føjet et søgefelt til topbaren, som jeg synes fungere super fint. Jeg håber, I synes om det, og forhåbentlig lige som jeg, finder det en smule mere enkelt at navigere rundt herinde.

Rigtig god lørdag til jer!

Madplan uge 2

Mandag: Vi spiser en del kyllingekød i øjeblikket. Bl.a grydestegt kylling og så laver jeg fond af skroget. Der kommer en ny og super god opskrift på hjemmelavet kyllingesuppe på bloggen mandag.

Tirsdag: En af mine yndlingssommersalater er denne speltsalat. Den smager forrygende og når man længes lidt efter sol og sommer, så er den et glimrende bud at spise med kyllingespyd som tilbehør.

Onsdag: Lasagne er en familiefavorit af de helt store, og jeg nyder indimellem at variere med denne lækre lakselasagne

Torsdag: Fiskefrikadeller af den hjemmelavede slags er super lækkert! Med grov remo, ovnbagte fritter og masser af grønt, så er lykken gjort på en torsdag.

Fredag: Bolognese med pasta til børnene og zucchini til de voksne. Så er alle glade. Der er masser af grøntsager i bolognesen – så pyt med om de små størrelser ikke spiser frisk grønt som tilbehør til denne ret.

Lørdag: Hyggemad i form af hjemmelavet ravioli, som både er lækker at spise og især er hyggelig fordi det er et sjovt projekt at lave sammen.

Søndag: Nogle gange er det faktisk bare rigtig rart at lave super nem og hurtig mad i weekenden. Andre gange elsker jeg når weekenden bruges på langtidssimre retter og timevis i køkkenet. Denne søndag bliver en af de dage, hvor tiden ikke skal bruges i køkkenet, så vi laver lækre, sunde og nemme tundeller

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
5 kommentarer
 • Helle skrev:
  4. januar 2014 kl. 11:52

  Ih dejligt – tak :-)

  • Ann-Christine skrev:
   4. januar 2014 kl. 12:09

   Det er dejligt at du kan bruge dem :)

 • Frank Bjerrum skrev:
  4. januar 2014 kl. 14:28

  Super fed side. Der er masser af inspiration at hente og mange lækre opskrifter.

 • Camilla F skrev:
  10. januar 2014 kl. 11:57

  Mmmmm lækkert tak :-)
  Og virkelig rart med søgefeltet!!
  Hav en dejlig weekend!

  • Ann-Christine skrev:
   10. januar 2014 kl. 12:32

   Fedt at du kan bruge det, det er jeg glad for at høre.
   Rigtig god weekend til dig :)