Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-3/

Madplan uge 3

madplan_uge_3

 

Sikke en dejlig lørdag! Jeg har sovet længe og blev vækket med kys og kram fra mine allerdejligste guldklumper. Fik serveret en skøn omelet til morgenmad, afsted til en times benhård træning. Fik smukke tulipaner, da jeg kom hjem og har hele eftermiddagen hygget lidt i køkkenet med små projekter, kogt endnu en kyllingefond og ellers bare slappet af og hygget med familien.

I aften står den på total afslapning, sofahygge og klassiskeren The Godfather, hvor vi er nået til part III og måske lidt lækre sunde snacks.

Madplan uge 46

Mandag: En af mine favoritsupper er  fransk løgsuppe, og sandsynligvis bliver basen den kyllingefond, som simre på komfuret netop nu.

Tirsdag: Det er omkring 100 år siden vi har fået pasta med tunsauce sidst. Jeg tror, at jeg laver det med zucchini strimler til Martin og jeg og rigtig pasta til børnene. Jeg elsker pasta, men variation er altid skønt!

Onsdag: Tortilla med laks, mango eller hvad vi nu har. Sådanne pandekager er en skøn måde at få spist en masse grønt og man kan putte alverdens lækkerier i og dermed bruge det som en fin måde at spise rester på. Vil man her i januar gerne spare lidt på brød, så er  hele hvidkålsblade et fantastisk alternativ til pandekagerne.

Torsdag: Frikadeller med masser af grønt til. Fx salater og gulerodsstave, råkost og broccolisalat.

Fredag: Vi fik ikke lavet ravioli sidste lørdag, så den er på igen denne uge. (egentlig havde jeg glemt, at den var på i sidste uge, og så det først efter jeg havde lavet billedet, ups …) ;)

Lørdag: Greasy hjemmelavede mexicanske burgere med guacamole – det er bare altid et hit.

Søndag: Hvid kartoffel pizza med rosmarin er en af mine sommerfavoritter og selv om det er mørke januar, så begynder jeg at have mere og mere lyst til forårsprøde retter. Dette er en af dem og heldigvis er der stadig masser rosmarin i højbedene. Som stadig smager af noget.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
8 kommentarer
 • Nadja skrev:
  11. januar 2014 kl. 18:13

  Vi plejer at tilpasse madplanen, så den passer vores program, men denne uge er som skræddersyet.

  • Ann-Christine skrev:
   13. januar 2014 kl. 10:03

   Fantastisk, det er skønt I kan bruge den :)

 • Dorte skrev:
  11. januar 2014 kl. 18:38

  Uhmmm lyder lækkert. Vi eksperimenterede lidt med kartoffelpizza igår og vinderen blandt teenagerne var kartoffel, tomatsauce, ost og chorizo (den var også god :-)).

  • Ann-Christine skrev:
   13. januar 2014 kl. 10:04

   Uhmm, jeg bliver helt sulten! Det lyder altså også som en dejlig kombination

 • 12. januar 2014 kl. 01:16

  Det lyder som en skøn lørdag! Vi har også lige for nylig haft Godfather-marathon. Fantastiske film!

  • Ann-Christine skrev:
   13. januar 2014 kl. 10:04

   Fuldstændig. Vi har været nødt til at tage dem i bider, så har stadig halvdelen af 3´eren tilbage ;)

 • Anette skrev:
  12. januar 2014 kl. 07:56

  Lavede ravioli igår med mine børn (4 år og knap 2 år) det var en kæmpe succes og resulterede i alt de stor spiste, når nu de selv havde været med.

  Synes dig de blev for tykke i pastaen, så vil lige høre hvor tyndt du ruller dem? Vi rullede dem på 2-3 mm

  Vi spiste grønsagesstænger til, total børne venlig aftensmad og de nød det.

  • Ann-Christine skrev:
   13. januar 2014 kl. 10:07

   Hej Anette,
   Hvor er det altså dejligt at høre. Jeg oplever det samme med mine børn herhjemme – og personligt synes jeg at det er en fantastisk måde at ‘lege’ med børnene på :)
   Jeg ruller pastapladerne så tyndt som overhovedet muligt uden de går i stykker – men oplever også at de bliver væsentligt tykkere end dem man køber. Jeg har lige fået et pastarulle-tilbehør til min køkkenmaskine, og skal nok lige fortælle om det giver bedre resultater.
   Kh Ann-Christine