Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-uge-44/

Madplan uge 44

madplan_uge_44

Så er madplanen til næste uge på plads og uhm, hvor er der skønne udsigter til mange dejlige retter! Jeg glæder mig – men jeg glæder mig endnu mere til bare at hygge med min lille familie denne weekend. En weekend fyldt med nærvær, landtidssimrede supper og små rare udflugter og aftaler – og naturligvis også med langsom morgenmad og kanelsnegle … – og måske en æblekage, med nogle af alle æblerne fra haven.

Jeg håber, I får en rigtig dejlig weekend og smukt efterårsvejr.

Madplan uge 44

Mandag: Hvorfor ikke starte ugen med en toplækker pariserbøf? Det har jeg lyst til at vi skal …

Tirsdag: Hokkaido er i højsæson og denne hokkaidosuppe er et must i denne tid. Det er også en af Johan og Julies favoritter.

Onsdag: En dag med nem mad, en bolognese af lasagnesaucen (taget op af fryseren) og en skrællet squash! Nemt og lækkert.

Torsdag: Vi skal til Halloweenfest i børnehaven, med fællesspisning – og jer regner med at have et fad med forskellige minipizzaer med, bl.a minipizzaerne med kartoffel og capers

Fredag: Disse luksus hjemmelavede hotdogs er fastfood på slowfood måden og perfekt fredagsmad.

Lørdag: Jeg har simpelthen sådan lyst til at lave denne andesteg allerede nu. Og gå all in på tilbehør. Vi spiser denne andesteg til mortensaften og juleaften – men hvorfor ikke også en almindelig lørdag i uge 44 …

Søndag: Efter sådan en skøn maduge er det vist ganske passende med en aften med rester serveret som små tapas og grønkålspesto

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
2 kommentarer
 • Jette Kjær skrev:
  27. oktober 2013 kl. 21:51

  Hej Ann-Christine!
  Elsker din blog og nyder dine opskrifter og billeder;)
  Jeg var i Århus igår og er bare nysgerrig efter at vide, om det var dig (og Martin) jeg så i Salling sidst på eftermiddagen.
  Kh Jette Kjær

  • Ann-Christine skrev:
   28. oktober 2013 kl. 08:21

   Hej Jette,
   Tusind tak, det er jeg virkelig glad for at høre. -og ja, det kunne det sagtens have været :) Vi var i hvertfald et hurtigt smut inde i byen i lørdags.
   Kh Ann-Christine