Citrus og mynte salat til morgenmad eller dessert

For et par dage siden lavede jeg denne citrus, honning og mynte salat til dessert. For nogle uger siden, blev jeg inspireret til at lave den på en af mine favoritblogs, Tartelette. Og i dag har jeg lavet den til morgenmad, men den vil også være perfekt til en brunch

Rød grapefrugt og søde appelsiner skåret i tynde skiver, dryppet med honning. Lad det trække i en time eller to. Drys med lidt sorte sesamfrø og rigeligt med finthakket mynte.

Nydes gerne i selskab med et glas koldt vand med isterninger, appelsinskiver og mynte.

Dagen i dag er fyldt med hyggeligt aftaler. Familie og venner skal besøges og vi skal på besøg i en måske kommende børnehave. I næste uge skal vi bare slappe af (børnene og jeg i hvertfald) og jeg krydser fingre for at det gode vejr holder. Jeg drømmer nemlig om flere varme sommerdage, grillaftener, koldskål og iskaffe nydt med bare tæer på græsplænen.

Print Friendly
Relaterede indlæg:

4 kommentarer til Citrus og mynte salat til morgenmad eller dessert

 1. Citrus og mynte er den bedste kombi! Dette ser lækkert ud :)

 2. Ellen skriver:

  Ser enorm flot ud !!

  Glæder mig til at prøve den:-)

  Hvilke honning bruger du og hvor meget?
  Trækker salaten med eller uden mynten? I køleskab?

  • Ann-Christine skriver:

   Jeg bruger bare den honning vi lige har – det smager altsammen godt. Og blot en tsk eller to, men det er lidt efter smag.
   Den kan sagtens trække i køleskabet og både med og uden mynte vil være godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>