For et par dage siden lavede jeg denne citrus, honning og mynte salat til dessert. For nogle uger siden, blev jeg inspireret til at lave den på en af mine favoritblogs, Tartelette. Og i dag har jeg lavet den til morgenmad, men den vil også være perfekt til en brunch

Rød grapefrugt og søde appelsiner skåret i tynde skiver, dryppet med honning. Lad det trække i en time eller to. Drys med lidt sorte sesamfrø og rigeligt med finthakket mynte.

Nydes gerne i selskab med et glas koldt vand med isterninger, appelsinskiver og mynte.

Dagen i dag er fyldt med hyggeligt aftaler. Familie og venner skal besøges og vi skal på besøg i en måske kommende børnehave. I næste uge skal vi bare slappe af (børnene og jeg i hvertfald) og jeg krydser fingre for at det gode vejr holder. Jeg drømmer nemlig om flere varme sommerdage, grillaftener, koldskål og iskaffe nydt med bare tæer på græsplænen.