Lørdagshygge

iphone-coverLidt morgen hygge med te, forårsblomster, snacks til børnene inden morgenmaden, et dejligt magasin med masser af inspiration til indretningen. Og så ville jeg lige vise mit nye iPhonecover fra Toast. Jeg har ledt længe efter det cover, siden jeg så det på et billede på instagram, men kunne ikke finde det hos en dansk forhandler. Så jeg endte med at købe det direkte på Toasts egen hjemmeside. 14 dage senere lå det i min postkasse, præcis lige så fint og pænt som jeg havde håbet på.

Rigtig dejlig weekend til jer 

Print Friendly
Relaterede indlæg:

18 kommentarer til Lørdagshygge

 1. lisa skriver:

  sikke en dejligt start på dagen :-) gider du skrive et link til Toast? det cover er bare FLOT..

 2. Mette Nielsen skriver:

  Fedt cover. Hvad kostede fragten/told?
  VH. Mette N

 3. Annemette skriver:

  Smukt cover! Sikke mange flotte der er pä deres side. Jeg har laenge ledt efter noget laekkert og anderledes til min iPad sä tusind tak for det tip ;-)

  Fortsat god lördag ;-)

 4. Hyggestunder skriver:

  Fantastisk cover! det er skønt, når man kan forene teknikken med noget, der er smukt for øjet… Gid jeg havde en iPhone ;0)

 5. Anne skriver:

  Hvor er det bare et fint cover :-) Og fantastisk blog i øvrigt. Jeg har indtil nu kun fulgt dig på Instagram, men det er en stor fejl! Din blog er nu tilføjet til min personlige læseliste :-)

  God tirsdag!

 6. Anne skriver:

  Årh hvor er det et fint cover:-)) Sådan et fortjener min IPhone!! Er fuglen hvid eller sølv?
  Tak for den skønneste blog:-)

  Mange hilsner Anne

 7. Anne skriver:

  Så har jeg bestilt.. Kunne ikke lade være:-))

 8. Charlotte skriver:

  Virkelig flot cover – så lige dit fine billede ude i højre side med både cover til iphone og ipad.. Og jeg er i den lykkelige situation at jeg har vundet en ipad mini og lige fået den ind af døren, og den skal selvfølgelig have et cover.. Og min iphone mangler også et cover ;)
  Men kan man ikke risikere at der kommer told og moms osv. oveni?! Og hvordan ser coverne ud fra den anden side af? Både min ipad og iphone er sort, så er i tvivl om om de lyse udgaver bliver grimt derpå?! Taaak for en skøn blog forresten!
  Hilsen Charlotte

  • Hej Charlotte,
   Tak :)
   Jo, det kan man godt risikere. Der er forskellige moms og toldberegnere på nettet, prøv at google. Så kan man se hvor meget det bliver samlet.
   Vores ipad mini er også sort og jeg synes det ser fint ud, også til sort. Du kan se mange flere billeder på Toastmade´s egen side.
   Kh Ann-Christine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>