Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/saltede-citroner-og-andre-citrusfrugter/ Tilbehør Aftensmad

Saltede citroner og andre citrusfrugter

Igår eftermiddags saltede jeg citroner og citrusfrugter, det har jeg haft i tankerne længe – men det er første gang jeg prøver det. I får min fremgangsmåde her. Jeg har kun har set saltede citroner før, men valgte også at komme blodappelsin og grape i, da jeg tænkte at alle citrusfrugter jo måtte kunne bruges. Ja, og så fordi vi ikke havde nok citroner …

Saltede citroner
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30dagePT60M1
Ingredienser
  • 4 øko citron
  • 2 øko blodappelsin
  • 1 øko grape
  • 160 g flagesalt
  • 1 chili
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • 1 liter kogende vand
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skær et dybt kryds i citrusfrugterne og fyld dem med salt.

Kom dem i et tomt og helt rengjort glas, som først lige har været overhældt med kogende vand.

Tilsæt hvidløg, chili, og det resterende salt.

Hæld kogende vand over til det dækker og afslut med olivenolie.

Sæt tætsluttende låg på og lad stå mørkt og køligt i 1-2 måneder.