Se lige hvad der landede i min postkasse.

Flotte designede julekort fra minimega, hvis jeg nænner at sende dem videre så skal jeg have sendt julekort afsted i år. Det er efterhånden ret sjældent at der kommer håndskrevet post, men man bliver så glad når det sker. Julekort er en hyggelig tradition og jeg er måske lidt old fashion på det område. Hvordan med dig, er du til julekort?

Før Sara designede og satte disse flotte gavemærkater til salg på minimegashoppen, synes jeg at det var virkelig svært at finde nogle jeg synes var flotte. Gavekortene fra minimega vil passe perfekt til en enkel gaveindpakning, med brunt ensfarvet genbrugspapir, et flot bånd der passer til gavekortet, en tot gran eller andet julegejl og så disse fine kort.

Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med Saras design til minimega, og jeg bruger også minimega gavepapir i min egen shop til gaveindpakning.  I det hele taget så kan jeg rigtig godt lide at finde lækre ting og at bruge mine penge på skønne ting fremstillet og solgt af iværksættere og ildsjæle som brænder for deres gesjæft. Det giver en helt speciel glæde ved tingene. Derudover er jeg af gode grunde dedikeret til netshopping. Jeg vil gerne støtte mine gode kollegaer derude, branchen og ikke mindst så har jeg slet ikke tid til at skulle ud i alle de små (og bestemt også uimodståelige) butikker for at finde de specielle ting. Elsker simpelthen at sidde herhjemme med varm the, tændte stearinlys, musik og shoppe rundt på lækre sider.