Lakridser, chokolade og blomster. Det fik jeg og Julie igår, som en overraskelse fra Martin og Johan. Sødt! Jeg elsker tulipaner og lakridserne med chokolade overtræk fra Johan Bülow er fantastiske. Lakridserne er i en rigtig fin emballage med søde ord og den slags falder jeg gerne for.

Julie har fået skoldkopper og er delvist stolt over dem og delvist ret forundret over de små knopper. Hun er heldigvis ikke hårdt ramt (endnu), og hun viser gerne dem på maven frem for Johan, som til gengæld kommer med imponerede og anerkendende udbrud. Åbentbart en ret sej børnesygdom, lyder det til når de taler sammen.

Jeg har lidt travlt med pakning, flytning og diverse andre aftaler, så timingen med skoldkopper er ikke helt perfekt. Men det er den jo nok aldrig. Vi omplanlægger og jeg er helt sikker på at vi nok skal få det bedste ud af det. Også selv om der skulle dukke endnu en omgang skoldkopper op om nogle dage.

Det var derfor ikke noget blogindlæg igår, men jeg pønser på at bage nogle kiks senere i dag. Jeg har dog endnu ikke planlagt hvilke kiks. Eller om de skal være søde eller salte.