Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/fortidens-skygger-kelli-estes-boganmeldelse/

Fortidens skygger af Kelli Estes – boganmeldelse

fortidens skygger

Jeg er i øjeblikket i gang med en serie fantastiske krimier af Linda Castillo – et fremragende tip fra en af jer i kommentarfeltet, som varmt kan gives videre – men mere om det en anden dag, når jeg har læst de sidste bøger i serien.

Her bliver læst en hel del bøger her i januar – en af yndlingsbeskæftigelserne om aftenen i øjeblikket (inkl serien The Crown, den er forrygende), er at krybe i hi, under dynen eller i sofaen, med en god bog, stor kop te, tændte stearinlys og en lille skål nødder, chokolade eller frugt.

I dag skal det nemlig handle om en anden fabelagtig fantastisk bog. Fortidens Skygger af Kelli Estes, som jeg havde den store fornøjelse af at være helt og aldeles opslugt af i juleferien. Den er fantastisk! Overraskende, spændende, inspireret af virkelig hændelser og en frygtelig fortid – og ikke mindst lærerig på en og samme tid.

Om bogen:
Inara er en ung kvinde, som er færdiguddannet og netop har fået drømmejobbet – eller i teorien, drømmejobbet, hvilket hun ikke er så sikker på da det kommer til stykket. Alle muligheder kastes op i luften, da hun arver en familieejendom på den ø, hvor hun tilbragte sin barndomsferier.

Inara rejser hen til huset og øen, hvor hun ikke har været i adskillige år, og under gennemgangen af ejendommen, finder hun et smukt silkebroderet ærme fra en gammel asiatisk kimono. Hun beslutter sig for at undersøge historien bag og brik for brik får vises en forfærdelig tragedie.

Mei Lien, blev lidt over 100 år tidligere tvunget bort fra sit hjem sammen med sin familie. Ud på en rejse, der fik forfærdelige konsekvenser for Mei Lien og hendes familie. 

Som I ved, så er jeg ret begejstret for de bøger, hvor handlingen foregår dels i fortiden og dels i nutiden. Det er så interessant, hvordan fortid og nutid flettes sammen i en fortælling og denne bog, gør det altså virkelig godt.
En gribende fortælling der er umulig at lægge fra sig ♡

Rigtig dejlig weekend til jer. 
Har I nogle gode bøger liggende til weekendens læsning eller har læst nogle skønne bøger i julen, som I kan anbefale videre?

fortidens skygger

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar fra Gads forlag – I kan læse mere hos forlaget om bogen her >>

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
7 kommentarer
 • 12. januar 2018 kl. 14:44

  Den lyder vældig spændende – tak for tippet :)

  Jeg selv er lige blevet færdig med Tom Buk-Swienty’s nyeste Det ensomme Hjerte, som er helt fantastisk. Er i det hele taget vild med alt, der kommer fra hans hånd.
  Det er biografier, fortalt i så godt et sprog, at siderne bare tager sig selv – klart en anbefaling herfra.

  God weekend <3

  • Ann-Christine skrev:
   13. januar 2018 kl. 08:49

   Tusind tak for anbefaling og tip den anden vej også – dem vil jeg lige se nærmere på :) Har ikke læst så forfærdelig mange biografier, så det kunne være ret fint at komme mere i dybden med.
   Rigtig skøn weekend
   Kh AC

 • Pernille skrev:
  13. januar 2018 kl. 08:22

  Hvis du godt kan lide blandingen af fortid/nutid – så kan jeg varmt anbefale serien om De Syv Søstre af Lucinda Riley. God weekend.

  • Ann-Christine skrev:
   13. januar 2018 kl. 08:48

   Dem er jeg også helt vild med :) Har skrevet om dem her og glæder mig til næste bog i serien udkommer til marts. I det hele taget har Lucinda Riley skrevet nogle virkelig skønne bøger :)
   God weekend
   Kh AC

 • helle skrev:
  13. januar 2018 kl. 10:05

  Er selv en flittig læser, og jeg har læst mange fantastiske bøger. Der er dog een, der hæver sig op over alle andre, og som jeg over de sidste mange år har læst igen og igen, og har hver gang opdager jeg nye detaljer. Bogen foregår både før og nu, og historien er så…..ja, fantastisk og overraskende. Bogen hedder I Giftefærdig Alder, og er skrevet af Sharon Maas –

 • Bettina skrev:
  13. januar 2018 kl. 20:33

  Jeg er også ret glad for den tybe bøger. Kender de Katherine Webb? Ellers skulle du læse hendes bøger, de er rigtig gode 😊

 • Sarah skrev:
  15. januar 2018 kl. 11:02

  Uhhh ja den faldt jeg over den anden dag og skyndte mig at få den reserveret på biblioteket, hvorefter jeg fandt ud af at den først lige var udkommet :), så jeg må væbne mig med lidt tålmodighed, og den er nu skrevet på min To Read liste :)
  Jeg er lige blevet færdig med “Det dybe vand” af Paula Hawkins. Har du læst den? Den var super god og spændende og vil faktisk sige at den var bedre end “Kvinden i toget”.
  Jeg fik “En velbevaret hemmelighed” af Jeffrey Archer i julegave, så den tror jeg skal læses snart, men er dog lige gået i gang med “En anden gren” af Jesper Wung Sung, dem har jeg glædet mig rigtig meget til og har lige hentet den hjem fra biblioteket.
  Kh Sarah