Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rugbrodsstave-med-lakrids/

Rugbrødsstave med lakrids

rugbroedsstave-med-lakrids

Jeg vil lige komme med et lille fredags tip til nogle ualmindelig lækre stænger ;) Rugbrødsstænger eller stave, om man vil. Vi spiser dem fx til suppe eller helt enkelt som her i dag, hvor jeg snupper dem til morgenmad og tilbehør til et blødkogt æg og en banan.

Det er ganske simpelt en god skive rugbrød, smurt med lidt saltet lakridssirup på den ene side, og så i ovnen ved 200 grader til det er sprødt. Skær i stave og nyd dem sprøde og lækre. Super nemt!

Og jeg kunne faktisk sagtens have lavet en lille portion til i går, hvor Ninna kom forbi til en hyggelige torsdag rødvinsdate, vi kunne have spist dem som snack sammen med oliven, nødder og rødvin.

Fredagsudsigterne for mig vedkommende er, først arbejde på hjemmekontoret, så en fotoopgave inde i byen for Spiseliv og derefter kaffenydelse på Sigfreds med Linda – og hente børnene tidligt fra børnehaven og fredagshygge med film, popcorn og guf. Det er dejlige udsigter og hverdagslykke ♥

Rigtig skøn fredag til jer!

18 kommentarer
  • Maria skrev:
    25. oktober 2013 kl. 09:44

    og skøn fredag til dig!

    • Ann-Christine skrev:
      26. oktober 2013 kl. 06:08

      Tusind tak <3

  • Rikke skrev:
    25. oktober 2013 kl. 10:32

    Hvor lyder det hyggeligt ;) både arbejdet, Sigfred-daten og god gedigen fredagsnydelse med familien… Det må være opskriften på en perfekt dag! ;)

    • Ann-Christine skrev:
      26. oktober 2013 kl. 06:08

      Det var en dejlig dag, fyldt med søde mennesker og rare små oplevelser :)

  • Emilie skrev:
    25. oktober 2013 kl. 11:20

    Det må prøves – jeg eeelsker lakrids! :)

    Rigtig god weekend :)

    //Emilie

    • Ann-Christine skrev:
      26. oktober 2013 kl. 06:09

      Så tror jeg lige det her er dig :)
      Rigtig god weekend

  • Dorthe skrev:
    25. oktober 2013 kl. 12:45

    Rugbødet kan også pensles med olie og drysses med lakridssalt fra Mariager Salt. Prøv også den variant fra Mariager Salt, der hedder chipotle salt, det er også godt!

    God weekend!

    • Ann-Christine skrev:
      26. oktober 2013 kl. 06:09

      Uhm, jeg elsker chipotle, så den må jeg prøve! Tak for tippet :)

  • Marian skrev:
    25. oktober 2013 kl. 13:40

    Lakrids- og rugbrød smager himmelsk sammen. Det er et supertip – især hvis man vil undgå madspild og få opbrugt det sidste, halvtørre rugbrød. Lakridssirup er farligt godt! Hvilken anvender du mon?

    • Ann-Christine skrev:
      26. oktober 2013 kl. 06:10

      Jeg veksler lige nu mellem Johan Bülows og en fra Samsø – det er nemlig farligt godt ;)

  • Bodil skrev:
    25. oktober 2013 kl. 19:18

    Super ide…og TAK fordi du deler :-)

    Jeg har netop købt saltet lakridssirup, så det er dejligt med flere ideer til hvad det kan bruges til.

    God weekend:-)

    • Ann-Christine skrev:
      26. oktober 2013 kl. 06:11

      Prøv det også på vaniljeis :) Det er SÅ lækkert!
      Rigtig god weekend til dig også

  • MilleSmille skrev:
    26. oktober 2013 kl. 08:50

    Har aldrig prøvet med lakrids, men herhjemme lavet vi dem ind imellem med kanelsukker :-)

    • Ann-Christine skrev:
      28. oktober 2013 kl. 07:57

      Uhm, det lyder også lækkert!

  • linda skrev:
    26. oktober 2013 kl. 14:26

    mmh, den her version må jeg prøve. tak for en hyggelig kaffedate, ac. du er godt selskab! dejlig weekend til jer alle fire.

    • Ann-Christine skrev:
      28. oktober 2013 kl. 07:57

      Dét er du også! Rigtig dejlig ny uge til dig :)

  • 27. oktober 2013 kl. 20:42

    Hej Ann-Christina
    Hvor køber man lakrids-sirup? Måske Magasin??
    Hilsen Tina

    • Ann-Christine skrev:
      28. oktober 2013 kl. 08:20

      Hej Tina,
      Ja, det kan man. Eller i forskellige specialbutikker og på nettet.
      Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.