Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sma-glimt-14/

Små Glimt

halloween-graeskar

Ude i vores have står en flok uhyggelige græskar og jager spøgelser og andre skræmmende ting væk. “Det næste skal være endnu mere uhyggeligt, mor!” lød det hver gang vi havde et færdigt græskar …

hoeje-boller

Boller på denne opskrift bagt i en fast muffinform – et eksperiment til de, der kan lide høje boller. Det blev godt og er en metode, som jeg sagtens kan anbefales – om end jeg personligt foretrækker den oprindelige version.

Jeg skal på farten i morgen og håber vejret har lagt sig til det – for det er nu rart at kunne være  indendørs på hjemmekontoret det meste af dagen idag.

Jeg henter Johan og Julie i tidligt og så suser vi hjem, for at hygge i sofaen med French Toast og Far til Fire på Bornholm. Perfekt storm-hygge.

perlehalskaede

Vi havde en super dejlig fridag i går, Julie og jeg. Startede dagen med en tur i svømmehal med god tid til sauna og hyggesnak, så en tur ind til byen, hvor vi drak te og spiste scones, små fine sandwich og kager på Perchs Tearoom. Og så lidt shopping – Julie ønskede sig en ny halskæde til hendes prinsesselege, og jeg havde lovet, at sådan en skulle vi finde. Men vi kunne ikke finde den helt rigtige, som hun præcis havde forestillet sig den – efter at have været i 3 butikker, kom hun selv i tanke om, at vi kunne da købe perler i de helt rigtige farver og så lave den selv! Sikke en fin ide. Så det gjorde vi, tog hjem og lavede halskæden, inden vi sammen hentede Johan i børnehaven – og halskæden blev så fin og lige som hun havde ønsket sig.

På billedet ser I Julies nye nuttede tophue og den fine hjemmelavede halskæde. I hendes yndlingsfarver, grøn og lyserød og i den helt rigtige længde. Hun er en rigtig lille krea-pige, og elsker at dimse med fine små kreative projekter. kaffenydelse-sigfreds

Kaffenydelse med byens bedste croissant på Sigfreds. Forkælede mig med at flytte mit lille kontor derhen, inden et møde inde i byen tidligere på ugen. Elsker simpelthen at mit lille kontor kan være i en taske og flyttes hen, hvorend der er wifi.

Det var en dejlig uge – sidste uge! Som sluttede af med en dejlig weekend, legeaftale for Johan og Julie, en tur i svømmehal og hjemmehygge med lego, oprydning og sortering af billeder og duften af den dejligste langtidssimrede gullashsuppe – som vi nød til aftensmad i går og som kommer på bloggen i morgen.

Rigtig dejlig ny frisk uge til jer!

6 kommentarer
 • Emilie skrev:
  28. oktober 2013 kl. 09:37

  Det lyder skønt og sikke dejlige billeder!
  Et stort tillykke med den fine opskrift i bogen :)

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  • Ann-Christine skrev:
   28. oktober 2013 kl. 21:08

   Mange tak :)

 • Stationsforstanderen skrev:
  29. oktober 2013 kl. 06:29

  Hej,
  Jeg har nu kigget med i et stykke tid og er imponeret over de lækre billeder og opskrifter. De der uhyggelige græskar er da vildt flotte – håber ikke stormen har taget dem med.

  Hilsner fra en ny læser og blogger.

  • Ann-Christine skrev:
   29. oktober 2013 kl. 06:47

   Hej,
   Mange tak for de søde ord og velkommen her :)
   -de skræmmende står der heldigvis stadig. Men jeg skal lige love for at huset knirkede lidt i går
   Kh Ann-Christine

 • Birgitte Glownia skrev:
  31. august 2017 kl. 09:35

  Hej Christine. Jeg følger med stor interesse din madblog, og har prøvet flere lækre opskrifter. Jeg vil høre om du har opskrifter og ideer til halloween, for mine to piger og jeg er ret pjattede med Halloween, og kan godt lide at lave forskellige slags uhyggelige småkager/kager/ mad, men vi savner noget inspiration…De venligste hilsner Birgitte G.

  • Ann-Christine skrev:
   31. august 2017 kl. 11:20

   Hej Birgitte
   Jeg lavede disse lækre klamme fingre sidste år + en skøn hokkaidosuppe serveret i et græskar.
   Vil gerne se om jeg kan finde på et par opskrifter her op til halloween til oktober :)
   Tusind tak for din søde hilsen ♡
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.