Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madplan-skabelon/

Madplanplanlægningsskabelon til jer

Følelsen af at være godt med, forberedt og klar på hverdagen er så dejlig. Men mon ikke flere af jer også kender til, at blive helt overrumplet midt på eftermiddagen over, at der også igen dén dag skal aftensmad på bordet … Sådan er det altså også nogle dage hjemme hos os.

Hver uge sender jeg en madplan ud til alle jer, der er tilmeldt den. Det er jeg rigtig glad for, I eer så mange der har taget  godt imod og  har glæde af hver uge.

Når vi får lavet madplan, så føler jeg mig bare lige lidt ekstra tjekket og forberedt på hverdagen. At være godt med. Det er rart.

Klik here for at modtage min ugentlige madplan med indkøbsseddel >>

madplan skabelon

 

7 tips til at lave en god madplan

 • Sæt gerne en ugentlig dag ind i madplanen til at rydde op i køleskabet og spise gode rester. Hvis der ikke er så meget at komme efter en uge, så kan en æggekage eller en omgang rugbrød med kartoffelmadder og grønt være ganske fin.
 • Tænk ind i en god madplan for familien – fx 2 dage uden kød, 1 dag med fisk, en dag med suppe, en dag med dessert osv. Og planlæg derudover med udgangspunkt i årstiden og dermed frugt og grønt i sæson.
 • Tag et kig i fryseren, så det der er i fryseren bliver brugt til madplanen
 • Spørg resten af familien. Måske de kan have en fast dag til netop deres ønske og det kan være
 • Gem madplanen – måske den fint kan bruges igen om nogle uger.
 • Lad madplanen være synlig for resten af familien, så ved de hvad de har at glæde sig til i løbet af ugen.
 • Lav indkøbsliste samtidig med at madplanen laves – så kan der købes stort ind, hvilket også sparer tid senere på ugen.

printable madplan

Laver I madplan hver uge? 

Denne flotte madplan skabelon er designet af Pernille fra Grand Stories Design (som laver de fineste papirsting til kontor og hverdagslivet) – og madplanen er en ganske gratis gave til jer ♡

I forrige uge delte jeg de smukke nye gratis labels til køkkeglas og opbevaring og her fortalte jeg også om det fine teamwork, som jeg har lavet med Pernille, for at dele fine DIY projekter og print selv skabeloner med jer.

Denne madplan skabelon er designet, så den klippes ud, og så har man både en madplan og tre fine indkøbssedler. Lige til at hænge på opslagstavlen, køleskabet eller måske i en ramme, hvor man kan skrive på glasset med en tusch, der kan vaskes af .

Få den gratis skabelon ved at klikke lige her >>

18 kommentarer
 • Birgitte skrev:
  23. november 2017 kl. 12:46

  Jeg holder meget af madplaner. Vi har en tavle i køkkenet, hvor jeg skriver den på. Så kan ungerne selv se, hvad vi skal have. Jeg prøver så vidt muligt at køre én dag med ris/pasta/kartofler, så vi ikke spiser pasta flere dage i træk. Plus vi hver søndag får suppe. Det passer godt med at vi ofte spiser meget sent morgenmad om søndagen. Kh. Birgitte

  • Ann-Christine skrev:
   23. november 2017 kl. 13:41

   Søndagssuppe – det lyder som en hyggelig tradition ♡

 • Karina skrev:
  24. november 2017 kl. 07:08

  Tusind tak, det var lige hvad jeg manglede!! De er nu printet ud og klar til brug herhjemme

  • Ann-Christine skrev:
   24. november 2017 kl. 10:29

   Hvor er det skønt at høre, vi er glade for at du kan bruge dem ♡
   God weekend
   Kh AC

 • Nana skrev:
  24. november 2017 kl. 12:10

  Åh, hvor er den fin!
  Da mine børn boede hjemme, var jeg super tjekket og lavede madplan/købte ind til en uge ad gangen. Nu er vi kun to, og vi lægger ikke så mange planer. Vi er til gengæld ret gode til at improvisere noget mad ud af egne æg og grøntsager. Man kan komme virkelig langt med de råvarer vi har i haven – i hvert fald det meste af året. Og så snyder vi også og køber et par gode oste og et godt brød når det skal gå hurtigt :-)

  • Ann-Christine skrev:
   24. november 2017 kl. 12:46

   Det kan jeg sagtens følge dig i – tror måske heller ikke Martin og jeg ville være så flittige til at planlægge madplan, når Johan og Julie engang flytter hjemmefra :)
   Lyder så dejligt med eget grønt og æg.
   God weekend
   Kh AC

 • Camille skrev:
  25. november 2017 kl. 09:34

  Laver også madplan for en uge en i notesbog. Den hjælper os både med at ku’ handle ind én gang samt for styr på ugens aftaler. Har bøger for de sidste 6-7 år – og super hyggeligt at kigge i dem :-)

  • Ann-Christine skrev:
   25. november 2017 kl. 22:37

   Hvor hyggeligt! Det kan jeg godt forstå er super hyggeligt at kigge tilbage i♡

 • Lisbeth skrev:
  25. november 2017 kl. 16:14

  Virkelig fint og indbydende design. Jeg laver også madplan, som hænger på køleskabet. Det vil pynte noget bedre med dette design :-) Når jeg laver indkøbsliste, deler jeg den i: 1) frugt & grønt, 2) Kød & fisk, 3) mejeri, 4) kolonial, da det så også er nemmere overskueligt, når man står i supermarkedet. Blot et tip. God weekend.

  • Ann-Christine skrev:
   25. november 2017 kl. 22:39

   Dejligt hvis du kan bruge den ♡
   Det er et rigtig fint tip med indkøbslistefordelingen :) Tak for at dele.
   Rigtig god weekend til dig

 • Pia B Hansen skrev:
  26. november 2017 kl. 10:46

  De fleste uger laver jeg madplan, men jeg planlægger oftest med at lave så der er til to dage således at jeg ikke skal lave mad hver dag (vi er kun to så det er muligt at det bliver sværere at planlægge med når vi får børn :-) ). Det er rart at have nogle nemme dage på de dage hvor jeg selv spiller håndbold. Jeg har gemt en masse opskrifter – inklusiv mange af dine – i Evernote og så har jeg lavet et tag (der hedder et mærke i Evernote) der hedder madplan som jeg så kan tilføje de valgte retter til, når jeg planlægger og så har jeg et hurtigt overblik over opskrifterne og hvad der skal købes.

  • Ann-Christine skrev:
   27. november 2017 kl. 16:28

   Det er altså rigtig smart dit trick med at lave til to dage.
   Jeg har også hørt meget godt om evernote – det lyder super smart og jeg havde det også på et tidspunkt på telefonen, men fik ikke helt sat mig ind i det. Det kan være jeg skal give det en ekstra chance igen :)
   Tak for din fine hilsen og gode input
   Kh AC

 • Rikke Gaedt Lange skrev:
  26. november 2017 kl. 15:13

  Hej.
  Jeg har også lavet madplan siden vi blev gift for 15 år siden. Det synes jeg nu engang er det nemmeste i hverdagen. Du nævner, at du er ved at lave en bog – det glæder jeg mig til at høre mere om :-)

  • Ann-Christine skrev:
   27. november 2017 kl. 16:48

   Det glæder jeg mig virkelig også til at dele mere om – er stadig helt i opstarten med at skrive opskrifter og vælge ud hvad der skal med i den første og hvad der må vente :)

 • Charlotte skrev:
  27. november 2017 kl. 17:14

  Ej, perfekt! Lige hvad jeg stod og manglede – virkeligt lækkert design i øvrigt. <3 Tak!

  • Ann-Christine skrev:
   27. november 2017 kl. 17:16

   Tusind tak, Charlotte ♡ SÅ dejligt at du kan bruge dem
   Kh AC

 • Solveig skrev:
  13. august 2021 kl. 15:48

  Flot design til madplanen. Vi bruger app’en til indkøb, hvor familiens interne brugere kan tilføje på listen. Dvs. hvis der eksempelvis skal bruges gulerødder to gange i løbet af en uge, så vil man kunne se på “inskøbslisten”, om gulerødder allerede er tilføjet. Indkøbslisten bliver synkroniseret, når man som bruger åbner appen. Med en digital indkøbsliste er man ikke afhængig af at have en fysisk indkøbsliste i hånden. Man har den så at sige altid på sig, hvis man har sin mobil på sig.

  • Ann-Christine skrev:
   15. august 2021 kl. 15:56

   Mange tak, det har vi også lavet med de funktoner til Valdemarsro APP – https://www.valdemarsro.dk/valdemarsro-premium/
   Det fungere super godt når man handler og skal planlægge indkøb.
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.