Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-og-noget-om-nyhedsbreve-og-madplaner/

Små glimt – og noget om nyhedsbreve og madplaner

madplan

Da jeg startede med at blogge for 7 år siden, var der næsten ingen der læste med, udover Martin, min mor og min søster. Det var helt fint, lige som det skulle være og jeg havde egentlig ikke tænkt mig, at det skulle blive så meget anderledes. Eftersom jeg ikke havde nogle læsere, så kunne jeg øve mig i at lave et design, som jeg selv synes om og jeg overvejede egentlig ikke, om bloggen gav værdi for andre end mig selv. Jeg kunne med andre ord, stille og roligt finde min helt egen vej ind i det. I mine øjne var det faktisk en ret ideel start som nystartet blogger. Meget har ændret sig siden og dét er jeg virkelig helt enormt glad for, selv om det jo ikke var planen dengang. Jeg synes, at det er både dejligt, motiverende og sjovt at have søde læsere og jeg kniber mig da ofte lidt i armen over den udvikling, som bloggen har taget over tid.

Og … så startede jeg for nogle måneder siden, næsten allernederst i et hjørne på bloggen, en mulighed for at tilmelde sig mit nyhedsbrev.  Og måske er der nogle af jer der har tilmeldt jer mit nyhedsbrev og undret jer over, at der ikke kom noget fra mig … eller måske, så har nogle i en periode fået mails fra mig og undret sig over, at de stoppede igen (det ved jeg der er, for jeg har hørt fra en del af jer ;) )

Det sjove er, at det er jo helt nyt for mig det her med nyhedsbreve til en blog! Jeg vidste ikke helt hvad jeg ville med det, og tænkte, at det kunne være sjovt at øve mig lidt i smug og finde min egen form og vej ind i det … og så stille og roligt over tid, ville der måske være nogen der tilmeldte sig.
Der er allerede rigtig mange, der har meldt sig til det nyhedsbrev!
Og det er jeg super glad for, så jeg gik i tænkeboks, for at finde ud af formen, indholdet og ikke mindst værdien for de mails, som jeg havde planer om at sende ud. Samtidig har jeg i noget tid, haft lyst til at finde en ny form på min ugentlige madplan-inspiration, så det ikke skulle være et ugentligt blogindlæg.

Min løsning er, at fremover vil der ikke længere være inspiration til næste uges madplan på bloggen om lørdagen. Madplanen bliver i stedet sendt som et ugentligt nyhedsbrev, som jeg glæder mig super meget til at arbejde med! Hvis I har lyst til at modtage mit forslag til næste uges madplan, så kan I tilmelde jer lige her.

blomstrende-traer_valdemarsro

Og nu til noget helt andet … og små glimt fra denne uge:
Lyserøde blomstrende træer i vores nabolag og blomstrende æbletræer i haven

kaffepause

Kaffe og læsepause i går. Solbrillerne er nok mest fremme, i håb om at solen så følger trop. Gratis magasinet Sæson, hentede jeg med hjem fra Brugsen forleden og havde det stadig i tasken – perfekt, da et møde tog kortere tid end planlagt og jeg lige havde lidt tid til en hyggelig pause i solen gråvejret.
mynte-i-hoejbedet

Vi talte om mynte i kommentarfeltet forleden her på bloggen og jeg tænkte lige at jeg ville vise hvor vildt vores gror i højbedet. Jeg elsker, hvordan de hurtigt blander sig og sammen skaber et smukt grønt bed.sandwich

Rigtig skøn frokostsandwich hos Bernth & Co i går – mit første besøg der, men absolut ikke sidste!

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *




10 kommentarer
  • Maria skrev:
    6. maj 2014 kl. 11:24

    Det er rigtig svært, det der med nyhedsbreve, men jeg synes da at det er en super idé med madplanen. Så er jeg jo også “nødt til” at tilmelde mig dit nyhedsbrev, for jeg kan ikke undvære dine madplaner. ;-)

    • Ann-Christine skrev:
      6. maj 2014 kl. 11:35

      Jeg synes også det er super svært – og måske netop derfor, pga udfordringen i det, synes jeg at det bliver et nyt og spændende område at arbejde med ved siden af bloggen. Jeg håber du vil synes om madplanerne fremover også :)

  • katrine skrev:
    6. maj 2014 kl. 11:35

    Hej Ann-Christine. Hvordan har du sået mynten? Har du bare lagt forskellige frø i jorden, eller har du forspiret dem først i vinduet eller har du købt færdige planter? Tror du, at det er for sent at sætte nogen nu? Tak for en dejlig blog og hjemmeside. mvh katrine

    • Ann-Christine skrev:
      6. maj 2014 kl. 12:46

      Hej Katrine,
      Mange tak :)
      Jeg har plantet færdige planter. Jeg har ikke rigtig erfaring med såning af mynte, men jeg tror sagtens du kan nå at forspire nu hvis du foretrækker det.
      Jeg har sprunget over den del, for man får så mange mynteplanter ud af såning. I mit højbed har jeg plantet 6 mynteplanter i alt, og det kan man sagtens nå inden for de næste par måneder. Det er en ret billig plante til et højbed, for så har de bare selv bredt sig ud over det hele efterfølgende.
      Kh Ann-Christine

  • Line skrev:
    6. maj 2014 kl. 22:40

    Har hørt meget godt om det nye sandwich sted! Men kender du et sted hvor man kan købe de Luscombe safte henne? Måske et supermarked eller specialbutik? Har fået dem på restauranter tidligere og er VILD med dem!!

    • Ann-Christine skrev:
      7. maj 2014 kl. 10:26

      Nej, desværre! Men enig, den var super lækker, og hvis du finder ud af hvor man kan købe dem, så tip mig gerne :)

  • Anne-Marie skrev:
    7. maj 2014 kl. 21:35

    Bu hu at du tar madplanen af din blogg Anne-Christine. Jeg finder utrolig stor inspiration i dine madplaner, og får jeg den på en mail ved jeg at jeg ikke får den åbnet og kigget igennem.
    Så en lille stemme for at du skal bevare den på din blogg:)

  • Karen Bach skrev:
    18. maj 2014 kl. 19:13

    Kære Ann – Christine
    Tak for Dine lækre opskrifter på Valdemarsro.
    Kom lige til at se på Din mysliopskrift.
    Jeg laver også min egen mysli- min opskrift følger her:
    3 -5 håndfulde valsede speltkerner- gerne rigtig grove – En håndfuld græskarkerner – en håndfuld sesamfrø og en teskefuld smør – af og til hvis jeg har en håndfuld mandler med skal. Det hele på en varm pande – ristes lidt og til sidst et par skefulde ahornsirup på og BLIV VED DET FRA NU AF lad det riste lidt – vend det godt rundt . Lad køle på panden – Det blir på grund af de valsede speltkerner og græskarkerner meget crunchy
    Fantastisk på vores Skyr som vi spiser om morgenen. Mums
    Med venlig hilsen
    Karen Bach

    • Ann-Christine skrev:
      19. maj 2014 kl. 09:21

      Kære Karen,
      Mange tak for at dele :) Vi er også blevet rigtig glade for en hurtig honningristet müsli på panden, men jeg har faktisk ikke prøvet med tilsat smør. Det må testes :)
      Kh Ann-Christine