Efter en skøn, skøn dag i går med dejlig mad, overraskelser, søde indslag og ren livsnydelse og hygge, så trænger jeg til at søge i den lidt lettere retning i dag. Knasende salater, gode proteiner og lette sommerdrikke. Det skal holde mig kørende i dag, hvor planen er, at pakke det meste af vores hjem ned i flyttekasser. Alle skuffer og skabe tømmes og sorteres (behold – genbrug – giv væk – smid ud) Det tager tid, men jeg synes også det er enormt hyggeligt.

Imens drømmer jeg om indretning og jeg er gået amok på Pinterest. Tak for at I mindede mig om pinterest og kom med mange gode og inspirerende forslag til indretningsblogs. Det er altså det pureste guld, når vi sammen kan dele og inspirere hinanden og jeg bliver altid så glad for jeres søde kommentarer.

Pinterest er den mest geniale måde at samle inspiration på nettet og få lidt overblik over hvilken stil og inspiration vi søger retning mod. En virtuel opslagstavle, moodboard eller scrapbog over inspiration.

Vandet her er en af mine favoritsommerdrikke. Kølende, mild og sund. Jeg har skåret en halv agurk i tynde skiver med en tyndskræller, det samme med lidt ingefær, og lime i både. Postevand og masser af isterninger. Og så fylder jeg nyt vand og isterninger på i løbet af dagen, efterhånden som jeg drikker det.

Gode smagsgivere til vand:

  • citron
  • agurk
  • ingefær
  • frosne bær
  • Mynteblade
  • lime
  • lakridsrod

Har du flere forslag?