Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/en-kaffepause/

En kaffepause

Jeg holder lige et kvarters kaffepause (+ det løse) midt i alt pakkeriet og flytterodet. En lille 2nd breakfast. Bare det nye Cover Kids magasin, lidt kaffe og et par skiver tyndtskåret rugbrød, som er ristet knasende sprødt og skåret i trekanter. Trekanter ser bare festligere ud, ik´. Et par skiver ost og dijonsennep på den ene og honning og en knivspids lakridspulver på den anden. Lækkert!

Bonus ved at skulle flytte lige om lidt, er alle de skønne aftaler, som jeg har planlagt i denne uge med de sødeste mennesker, som jeg gerne vil se inden vi flytter. Frokostaftale i dag, sushi i aften, brunch i morgen, cafetur fredag, playdate på legeplads lørdag og søndag tager vi arbejdstøjet på og får pakket de sidste ting. Jeg regner med at komme til København med jævne mellemrum. Heldigvis, for selv om jeg glæder mig rigtig meget til Aarhus, så er jeg stadig vild med København.

25 kommentarer
 • Conny skrev:
  25. april 2012 kl. 11:05

  Hvor herligt at du flytter til Århus; det bliver du glad for ! Det er en helt igennem pragtfuld by med masser af kulturelle tilbud mm. Det er ikke så slemt at bo her i jylland, som mange tror :-).

  • Ann-Christine skrev:
   26. april 2012 kl. 17:08

   Jeg glæder mig også rigtig meget, og Aarhus er en skøn og meget charmerende by, så det bliver super fedt!

 • Mille skrev:
  25. april 2012 kl. 11:09

  Hej AC
  Det var helt gået forbi min fine næse, at I flytter!!! Tænk engang hvor spændende og så gele vejen til Aarhus!!! Lyder dejligt med hus og have!
  Glæder mig til at følge dig på bloggen på vej mod alt det nye derovre…

  Kh Mille

  • Ann-Christine skrev:
   26. april 2012 kl. 17:13

   Det er også ret nyt, Mille. Og det er gået meget stærkt det hele, men det er fedt og vi glæder os alle fire meget. Jeg glæder mig enormt meget til at få en have :) og til fortsat at følge dig her i Kbh, godt vi har den skønne blogverden ;)
   Kh Mille

   • Mille skrev:
    26. april 2012 kl. 19:24

    Ja, jeg kiggede tilbage på bloggen og kunne godt se det var en rask beslutning:) Dejligt for Jer! Det bliver spændende at følge med, når I får en have med de muligheder det kan give Jer.

    KH

 • Mad for Galleriet skrev:
  25. april 2012 kl. 13:23

  Århus er hyggelig – især om sommeren. Jeg elsker at besøge byen og de skønne veninder, jeg har deroppe. Men mit hjerte hører dog til i København :)
  Al held & lykke til jer. Det bliver spændende :)

  • Ann-Christine skrev:
   26. april 2012 kl. 17:15

   Jeg er også lidt spændt på hvor meget jeg kommer til at savne København. Men jeg må også indrømme at de sidste 3 år med tvillinger, så er det begrænset hvad vi har brugt byen. Nu er børnene så store så vi sagtens kan tage dem med de fleste steder, også på tur til hovedstaden :)

 • Elisabeth skrev:
  25. april 2012 kl. 13:52

  Det lyder spændende med flytning til Århus! Jeg er lige stødt på din fine blog, den er virkelig inspirerede og så er det skønt at læse en anden tvillingemors fortællinger :).

  Håber du får en skøn uge og når at se alle dem, du gerne vil se.
  Elisabeth

  • Ann-Christine skrev:
   26. april 2012 kl. 17:18

   Kære Elisabeth,
   Velkommen forbi min blog, dejligt med en hilsen fra en anden tvillingemor :) Og tak for dine pæne ord. Hvor gamle er dine tvillinger mon?
   Kh Ann-Christine

   • Elisabeth skrev:
    26. april 2012 kl. 22:35

    Kære Ann-Christine

    Hvor er jeg bare imponeret over, at du svarer på alle kommentarer!
    Mine to drenge er lidt yngre end dine børn, de er 20 måneder nu og har fuld fart på :). Så engang imellem ville jeg ønske jeg havde 25 arme – men det kender du nok også.

    Ha’ en god aften!
    KH Elisabeth

    • Ann-Christine skrev:
     28. april 2012 kl. 20:31

     Kære Elisabeth,
     Det er en del af fornøjelsen ved bloggen, synes jeg ;) Men nogle gange går der lige lidt tid inden jeg får svaret, som fx i denne uge hvor vi er ramt af skoldkopper.
     Jeg kender alt til ønsket om at have 25 arme :)
     Kh Ann-Christine

 • Vibeke Lentz skrev:
  25. april 2012 kl. 17:21

  Forsinket stort tillykke med fødselsdagen, og rigtig god pakning, lyder som om du tager det dejlig roligt..?!

  • Ann-Christine skrev:
   26. april 2012 kl. 17:20

   Tjaaa, det gjorde jeg faktisk også. Men så er jeg lige blevet ringet op af vuggestuen med en ny omgang skoldkopper. Og nu er jeg altså lidt presset, må jeg indrømme :)

 • Tina Munkholm skrev:
  25. april 2012 kl. 18:54

  Velkommen til Aarhus! Har fulgt din blog med stor fornøjelse igennem lang tid, og er glad for at I har valgt den skønne, vidunderlige og smukke by :-).
  Mvh Tina

  • Ann-Christine skrev:
   26. april 2012 kl. 17:21

   Kære Tina,
   Mange tak, vi glæder os meget til at bo i Aarhus og opleve byen på hverdagsbasis :) Smilets by, ik´
   Kh Ann-Christine

 • Mette skrev:
  25. april 2012 kl. 20:53

  Velkommen til det jyske. Når I er kommet ordentligt på plads skal du prøve at køre syd for Århus og besøge “fru Møllers mølleri” ved Odder. Det vil lige være noget for dig. En gårdbutik med friskmalet mel, brød, hjemmelavede specialiteter osv.

  • Ann-Christine skrev:
   26. april 2012 kl. 17:21

   Kære Mette,
   Det lyder som en butik efter mit hjerte :) Tak for tippet, jeg glæder mig til besøget
   Kh Ann-Christine

 • Teresa skrev:
  25. april 2012 kl. 22:25

  Kender følelsen. Vi tog turen for et år siden. Svært at sige farvel til vidunderlige København

  • Ann-Christine skrev:
   26. april 2012 kl. 17:24

   Kære Teresa,
   Er I glade for det? Jeg tror vi bliver rigtig glade for det, men det er jo altid svært, “for man ved hvad man har, man ved ikke hvad man får”. Vi glæder os helt vildt meget og har fundet det fineste lille rækkehus, som er lige os. Det bliver spændende
   Kh Ann-Christine

   • Teresa skrev:
    26. april 2012 kl. 21:37

    Ja, det hjælper, men man skal give det lidt tid. Jeg savner mest yndlingsbutikkerne i Kbh. Og Irma. Den kan desværre ikke gå i Århus. Jeg håber, at I bliver glade for at bo her. I er i hvert fald mere end velkomne. Glæder mig til at se billeder fra rækkehuset

    • Ann-Christine skrev:
     28. april 2012 kl. 20:30

     Ej æv, jeg troede at der var en Irma i Aarhus. Måske jeg lige skal forbi og købe lidt irmalækkerier med “hjem” inden vi rejser

 • Tine skrev:
  26. april 2012 kl. 02:27

  Først og fremmest, sådan en fin blog du har, den er rigtigt inspirende og god især når man har en dreng på samme alder som dine unger. Så tusind tak for det :-)
  Også velkommen til Århus, vi tog turen for 2½ år siden efter 6 år i København og har ikke fortrudt det et sekund. Kan til tider godt savne staden og alle de dejlige ting der er der, men så har man jo altid en god undskyldning for at tage på visit :-) Rigtig god flytning, er sikker på at det bliver rigtigt godt.

  • Ann-Christine skrev:
   26. april 2012 kl. 17:25

   Kære Tina,
   Tusind tak for din søde hilsen, den gør mig glad :)
   Jeg tror heller ikke vi fortryder, og som du også siger; så kan vi jo altid besøge København og det tror jeg vi kommer til jævnligt. Jeg glæder mig meget til alt det nye der nu skal ske
   Kh Ann-Christine

 • linda skrev:
  27. april 2012 kl. 08:46

  håber, du nyder alle dine københavnske ‘dates’ :) det lyder berigende. jeg boede i aarhus i to år og pendlede dertil et års tid efterfølgende – og jeg har efterhånden boet on/off i københavn i seks/syv år – så jeg har et nougatblødt punkt for begge byer. de kan noget vidt forskelligt og er charmerende på hver sin unikke måde. fra aarhus husker jeg både neonblinkende nætter og stille zen-stunder. jeg boede på trøjborg, og jeg nød hvert øjeblik tæt på skov & vand. men mine medmennesker gør, at jeg nok altid vil bo et eller andet sted tæt på københavn. vi må drage dertil, hvor hjertet banker allermest.

  • Ann-Christine skrev:
   28. april 2012 kl. 20:35

   Kære Linda,
   Du skriver det så fint, – som altid! :) Jeg kan så godt lide de fine ord du beskriver med
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.