Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=rocky-road-med-pebermynte

Rocky Road med pebermynte

Rist mandler og hasselnødder på en pande ved middelhøj varme. Ryst panden nogle gange undervejs. Nødderne skal ikke tage farve, men hinderne på hasselnødderne skal lige revne og blive sprød. Kom mandler og hasselnødder i et rent klæde og gnid hinderne af hasselnødderne.

Temperer chokoladen.

Knus pebermyntestokkene med en kagerulle.

Beklæd en beholder a ca 20×20 cm med bagepapir og kom lidt af de knuste pebermyntestokke i bunden sammen med lidt skumfiduser.

Hæld halvdelen af chokoladen over, fordel med endnu et lag knust pebermyntestok, nødder og skumfiduser.

Rør let sammen og hæld resten af chokoladen over. Drys med de sidste nødder, skumfiduser og knuste pebermyntestokke.

Stil på køl og vent til chokoladen er helt stivnet.
Skær derefter i firkanter.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.