Rør dressingen
Rør creme fraiche, mayo og tomatpure sammen og smag til med salt, peber, citronsaft og en smule paprika. Hvis du har røget paprika, så prøv at komme en smule i, det giver en lækker smag men kan undværes.
Dampet rødspættefilet
Krydr halvdelen af rødspættefiletterne med salt og peber. Rul dem sammen, og anret i et smurt ovnfast fad. Hæld hvidvin over og sæt dem i ovnen med en ovnfast tallerken over. Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca 10-15 minutter.
Stegt rødspættefilet
Dup filetterne tørre med køkkenrulle og drys dem med lidt mel. Vend filetterne i sammenpisket æg og derefter i en dyb tallerken med rasp, salt og peber. Steg fiskefiletterne på en pande i smør og olie.
Asparges
Skræl de hvide asparges med en tyndskræller og skær den trævlede ende af. Damp dem i 3 minutter i kogende vand tilsat salt, peber og en citronbåd.
Knæk enderne af de grønne asparges. Varm en pande op og lad smørret bruse af på panden. Lynsteg de grønne aspargen i 1-2 minutter og smag dem til med salt og friskkværnet peber.
Skær begge asparges i passende stykker.
Anretning
Smør brødskiverne med smør og anret med grøn salat, stegt og dampet fiskefilet, rejer, asparges, stenbiderrogn, dressing, dild, citronbåde, agurk og drys til sidst med en smule flagesalt og lidt friskkværnet peber.






