Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=koteletter-i-fad-med-svampe-og-tomat

Koteletter i fad med svampe og tomat

Start med at stege baconskiverne sprøde på en pande og sæt dem derefter til side.

Krydder koteletterne med salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minuts tid på begge sider. Sæt koteletterne til side sammen med bacon.

Steg champignon, timian og løg sammen på panden ved høj varme, brug lidt ekstra smør, hvis det er nødvendigt.

Tilsæt hvidløg og paprika og derefter bacon (som lige skal skæres i små stykker inden) hakkede tomater og fløde. Lad saucen koge i 10 minutter,

Hvorefter den smages til med salt og peber og derefter hældes i et smurt ovnfast fad med koteletter og bages i en forvarmet ovn ved 175 grader i 15-20minutter eller til koteletterne er gennembagte (det kan variere alt efter tykkelse)

Serveres med ris og et lille drys timian

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.