Bøfferne
Kom det hakkede oksekød i en skål sammen med hvidløg, worcestershiresauce, abrikosmarmelade, røget paprika, salt og peber. Rør det godt sammen og form fire bøffer.
Steg dem på en varm grill eller på en grillpande.
Steg bøfferne i 4-5 minutter på hver side. Når den ene side er stegt, vendes bøfferne. Kom en skive cheddarost på og lad den smelte, mens bøffen steger færdig på den anden side.
Fyld
Grill ananasskiverne sammen med bøfferne, til de er møre og varme.
Steg bacon sprødt på en pande, sæt det til side på køkkenrulle og sauter løgene i fedtet fra bacon samt lidt smør, til de er bløde. Steg til sidst spejlæggene på den rygende varme pande.
Saml aussie-burgeren
Smør burgerbollerne med mayonnaise og saml burgeren med rødbedeskiver, rucola, bøf med ost, bacon, ananas, bløde løg og spejlæg.






