Karamel
Kom fløde, sukker og glykose i en gryde og kog op. Lad det koge under jævnlig omrøring, til karamellen slipper bunden og har en temperatur på 115 grader. Tag gryden af varmen og lad karamellen køle af en halv time og kom den i en sprøjtepose.
Hasselnødder
Kom hasselnødderne i en forvarmet ovn ved 150 grader varmluft og bag dem i 15 minutter, til hinderne sprækker og bliver sprød. Kom i et rent klæde og gnid hinderne af.
Chokoladeskål
Temperer chokoladen og hæld tempereret chokolade i en chokoladeform med små runde forme, så der dannes en lille skal og både bunde og sider bliver godt dækket, hæld al overskydende chokolade tilbage i skålen, hvor chokoladen holdes flydende på 32 grader.
Sæt chokoladeformen med de små skaller i køleskabet i 10 minutter til chokoladen sætter sig.
Saml de lækre toffifee
Tag formen med chokolade ud af køleskabet. Kom en lille smule nougat i hver og derefter en hasselnød. Lav en ring af karamel rundt om hasselnødden. Kom den tempererede chokolade i en sprøjtepose og lav en lille chokoladeknap i midten af hvert toffifee.
Bank chokoladerne ud af formen, når de har sat sig.






