Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=fiskelasagne-4-personer

Fiskelasagne

Tomatsauce
Sauter løget i en sauterpande i olie, til de er bløde.

Tilsæt hvidløg, oregano, hakkede tomater og lad saucen simre svagt uden låg, mens du laver spinatfyldet og mornaysauce. Smag til med salt og peber.

Spinatfyld
Sauter løg på en pande med olivenolie til de er bløde, men uden at de tager farve. Tilsæt den frosne spinat og varm igennem til den er helt tøet op.Tilsæt piskefløde, basilikum, samt friskrevet muskatnød, salt og friskkværnet peber.

Mornaysauce
Smelt smør i en gryde og pisk hvedemel i til en melbolle. Pisk mælk i lidt efter lidt, mens saucen varmes op til kogepunktet.

Kom ost i og rør rundt til osten er smeltet. Smag til med muskatnød, salt og peber.

Saml fiskelasagnen
Smør et ovnfast fad og læg skiftevis mornaysauce, spinat, tomat, fisk, lasagneplader i lag. Afslut med bechamelsauce og drys med lidt revet ost og en smule rasp.

Bag fiskelasagnen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 30 minutter eller til lasagnepladerne er møre.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.