Kog kartoflerne i vand med salt, til de er møre og stadig har en smule bid. Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle en smule af, mens resten af salaten gøres færdig.
Bring en gryde med vand i kog. Slå hvert æg ud i en lille skål. Tilsæt æblecidereddike, når vandet koger og tag gryden af den direkte varme. Brug en ske eller piskeris til at lave en hvirvel rundt i vandet, så der kommer et hul i midten. Kom et æg i midten af hvirvlen og sæt gryden tilbage på varmen. Kog ægget i cirka 3 minutter, tag det forsigtigt op med en hulske og anret det på tallerkenen – fortsæt på samme måde med de andre æg.
Anret salaten på et stort fad eller tallerkener, fordel kartofler og æg imellem salaten.
Drys kapers og krydder urter over, fordel små klatter sennepsdressing samt lidt salt og friskkværnet peber over salaten inden servering.
Cremet sennepsdressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.