Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=pandekage-lagkage

Pandekage Lagkage

Chokoladeganache
Varm fløden op til 95 grader. Tag gryden af varmen og rør chokoladen i, til det er ensartet. Hæld det i en skål og afkøl til stuetemperatur. Rør det godt og dæk til med film direkte på chokoladen, så der ikke dannes kondens. Sæt på køl i min. 4 timer. Rør ganachen igennem, så den bliver lækker cremet.

Karamel
Kog piskefløde, sukker og glukosesirup op og rør af og til i det, til temperaturen er 112 grader. Drys salt i, rør rundt og lad karamellen køle af til stuetemperatur.

Pandekager
Skrab kornene ud af vaniljestangen og fordel dem i sukkeret. Pisk sukker, vanilje, kardemomme, æg, mælk, øl og salt sammen. Sigt hvedemel i, pisk dejen sammen og lad den hvile i 30 minutter.

Steg pandekagerne i smør, til de er gyldne. Lad dem køle af, inden pandekagelagkagen samles.

Saml lagkagen
Pisk fløden til skum. Læg en pandekage på et fad. Fyld karamel og chokoladeganache i to sprøjteposer. Sprøjt en cirkel med karamel og en cirkel med ganache og smør et lag flødeskum på. Læg en pandekage på og fortsæt lag på lag, til den sidste pandekage er lagt på. Drys til sidst med hakket mørk chokolade på toppen.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.