Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=pariserboef

Pariserbøf

Rør oksekødet med æg, kapers, salt og peber.

Del kødet i fire og form det til bøffer, som lægges oven på brødet, klem godt sammen, sørg for at en del af farsen, går lidt ud over og klemmes godt om brødkanten specielt rundt i kanten. Det sikre at farsen bliver hvor den skal og ikke trækker sig sammen under stegning.

Rids bøfferne med en skarp kniv. Varm olien op på panden og smelt smør til det er bruset af, steg bøfferne med kødsiden ned af i 5-6 minutter ved middelvarme. Steg dem færdige på brødsiden i cirka 2 minutter, til brødet er gyldent og sprødt og vend dem igen. Steg dem 1 minut på bøfsiden inden de vendes over og anrettes på tallerkener.

Anret på en tallerken med løg, æggeblomme, rødbede, kapers, peberrod og salt og peber.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.