Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=indisk-curry

Indisk Curry med kylling

Skær kyllingefiletterne ud i stykker a ca 2×2 cm, bland yoghurt og limesaft i en beholder med låg, og lad kyllingen marinere i yoghurtblandingen i minimum 2 timer og gerne til næste dag.

Kom krydderierne på en varm pande og rør rundt til de dufter. Skrue ned for varmen og tilsæt olie, løg, hvidløg og ingefær, som sauteres under omrøring til løgene bliver bløde og gyldne.

Tilsæt kylling, inkl. marinade og hakkede tomater. Rør rundt og lad det simre uden låg i omkring 15 minutter, eller til kyllingen er mør.

Tilsæt rød peberfrugt og kokosmælk og varm godt igennem. Smag til med lime, salt og peber, samt evt lidt chili eller cayennepeber, hvis retten ønskes stærkere.

Serveres med ris og frisk koriander, samt evt naanbrød

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.